Imperial Citi Yes Kraków od Imperial Capital - forum i opinie o inwestycji
Re: Imperial City Yes Kraków od Imperial Capital - forum i opinie o inwestycji
mija miesiąc: zero rezerwacji, zero sprzedanych mieszkań - przynajmniej tak wynika ze strony. Może dopiero będzie można rezerwować jak postawią kiosk, w którym będzie zapewne biuro sprzedaży?
Są rezerwacje, strona im nie działała poprawnie, teraz trochę poprawili.
To miło, że nas czytają i poprawiają. Pozdrawiamy! : D
Ktoś zarezerwował juz jakieś mieszkanie z tego forum ?
bono19 pisze:Zastanawia mnie jeszcze kwestia wiarygodności wizualizacji.
Przykładowo balkony deweloper przewiduje koedukacyjne czy nie rozdzielił ich żeby wizualnie lepiej wyglądało : ? : ?:
Ciekawe spostrzeżenie, pytałaś/eś może o to dewelopera?
Balkony prawdopodobnie są oddzielone szkłem
Byłem niedawno w okolicy zrobić małe rozeznanie i poniżej kilka zdjęć z budowy inwestycji City Yes Kraków od dewelopera Imperial Capital.

Jest już ogrodzenie placu budowy, po lewej stornie, to ścieżka rowerowa biegnąca wzdłuż ul. Nowohuckiej, więc działka kończy się dosyć blisko drogi.

Tu chyba coś wyburzali wcześniej, w każdym razie teren jest przygotowany pod budowę. Uwagę zwraca linia wysokiego (a może średniego) napięcia, nie wiecie czy deweloper zamierza ją schować pod ziemię czy zostanie tak jak jest teraz?

Pojawiło się też biuro sprzedaży, ale nie wiem czy już czynne. Pewnie sklepy z mieszkaniami też pozamykane na czas epidemii.

Małym hitem jest dla mnie hasło "Tu tętni życie miasta", skoro kilkadziesiąt, może kilkaset metrów od inwestycji, mamy takie widoki jak powyżej. Lepiej byłoby chyba zwrócić uwagę na bliskość zieleni (ostatnio chyba okazało się, że zachowany ma być znajdujący się w tym rejonie tzw. Lasek Czyżyński). Miło pospacerować ulicą Sierpową, Cichociemnych AK, czy ścieżką na wałach wiślanych. Ale z tym życiem miasta... Do M1 jest niezbyt daleko, ale jednak kawałek trzeba przejść.

Jest już ogrodzenie placu budowy, po lewej stornie, to ścieżka rowerowa biegnąca wzdłuż ul. Nowohuckiej, więc działka kończy się dosyć blisko drogi.

Tu chyba coś wyburzali wcześniej, w każdym razie teren jest przygotowany pod budowę. Uwagę zwraca linia wysokiego (a może średniego) napięcia, nie wiecie czy deweloper zamierza ją schować pod ziemię czy zostanie tak jak jest teraz?

Pojawiło się też biuro sprzedaży, ale nie wiem czy już czynne. Pewnie sklepy z mieszkaniami też pozamykane na czas epidemii.

Małym hitem jest dla mnie hasło "Tu tętni życie miasta", skoro kilkadziesiąt, może kilkaset metrów od inwestycji, mamy takie widoki jak powyżej. Lepiej byłoby chyba zwrócić uwagę na bliskość zieleni (ostatnio chyba okazało się, że zachowany ma być znajdujący się w tym rejonie tzw. Lasek Czyżyński). Miło pospacerować ulicą Sierpową, Cichociemnych AK, czy ścieżką na wałach wiślanych. Ale z tym życiem miasta... Do M1 jest niezbyt daleko, ale jednak kawałek trzeba przejść.
Jak wyrośnie Cracovia Outlet to okolica na tym na pewno nie straci:
youtube.com/watch?v=NI2UccVEyz8

youtube.com/watch?v=NI2UccVEyz8

Ostatnio zmieniony 18 mar 2020, 11:40 przez icOna, łącznie zmieniany 3 razy.
Linia wysokiego napięcia zostaje - jest na materiałach. słup na parkingu - kable przed oknami z widokiem na kominy ŁęGU.
investmap.pl/inwestycja/city-yes,12444.html#wizualizacja457199
investmap.pl/inwestycja/city-yes,12444.html#wizualizacja457199

Ostatnio zmieniony 04 paź 2020, 18:54 przez Madmad, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”