Myślę, że warto wspomnieć o jeszcze jednym obiekcie infrastrukturalnym, który ostatnio został otwarty. Mowa oczywiście o Rondzie Czyżyńskim. Wreszcie, z pięciomiesięcznym opóźnieniem otwarto tunel, będący sporym ułatwieniem dla pieszych. Niby nic, ale jednak ci którzy pamiętają, jak to miejsce wyglądało przed remontem Ronda, przyznają mi pewnie rację, że zmiany były konieczne.
Wczesniej było brudno, nieprzyjemnie, ciemno - teraz z kolei z założenia ma byc przestronniej, przyjaźniej i bezpieczniej

Do tego mają być patrole straży miejskiej i monitoring - myślicie, że to dobry pomysł

bo mi się wydaje, że monitoring tak, ale jednak patrole mogę trochę sprawiać wrażenie braku wolności
Nie byłam tam jeszcze i nie widziałam jak to wygląda w środku - ktoś wie
Czytałam arrtykuł, że inwestycja sprawia wrażenie niedokończonej, czy to prawda

Rzeczywiście jest tyle niedociągnięć
Ktoś też na portalu społecznościowym narzekał, że trudno się odnaleźć w nowym przejściu i że przydałyby sie rozkłady jazdy już pod ziemią, a nie dopiero po wyjściu na losowo wybrany przystanek

Też macie wrażenie, że jest tam lekki chaos
A co z udogodnieniami dla niepełnosprawnych

Są przydatne
Jestem bardzo ciekawa i pewnie wybiorę się sprawdzić, ale jakbyś ktos miał już opinię, albo zdjęcia, to chętnie się z nimi zapoznam