Witam. Czy jest ktoś w stanie poradzić mi w sprawie kredytu hipotecznego z mdm? Dokładnie chodzi mi o polecenie jakiegoś banku gdzie są korzystne warunki. Fajnie gdybyście podzielili się swoimi doświadczeniami.
Ofert jest mnóstwo a czasu coraz mniej... Kredyt na 20 lat więc duża odpowiedzialność przed podjęciem tej ostatecznej (mam nadzieję że słusznej) decyzji o wyborze banku.
Z góry dziękuję.
Gdzie kredyt z MdM na nowe mieszkanie w inwestycji Piasta Park
-
Re: Gdzie kredyt z MdM na nowe mieszkanie w inwestycji Piasta Park
Oferty banków bez przerwy się zmieniają, a sporo zależy też od samego kredytu, jego wysokości i okresu kredytowania. Najlepiej przejść się po kilku bankach i porównywać ze sobą oferty. Ja np. brałem w PKO S.A., ale to nie znaczy, że tam bym też brał dzisiaj 

ister pisze:ale to nie znaczy, że tam bym też brał dzisiaj
A mogę zapytać z czego wynika ta zmiana ?
Nie ukrywam, że jestem na etapie oczekiwania na decyzję kredytową, właśnie z tego banku

To, że napisałem, że nie znaczy, że brałbym tam dzisiaj, nie znaczy, że też bym nie brał. Po prostu proces szukania odpowiedniej oferty trzeba by powtórzyć i być może w innym miejscu byłoby korzystniej, ale nie jest to pewne, tak że proszę się nie martwić
Choć prawdę mówiąc, to akurat mogę odradzić oddział tego banku na Pijarskiej, ale to ze względu na dosyć niekompetentnych pracowników.

jeśli chodzi o niekompetentnych pracowników to nie tylko na Pijarskiej... ja miałam styczność z dwoma oddziałami i w pewnym momencie ręce opadają, a czasem odnosi się wrażenie, że Panie które tam pracują mają pretensje do klientów że w ogóle mają czelność przychodzić z jakimś problemem do nich. Jednym zdaniem OBSŁUGA KLIENTA TO PORAŻKA tego banku.
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”