Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Re: Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Zapytaj co się dzieje w ZDK i wy wszyscy którzy kupiliście mieszkania też zacznijcie oblegać ZBK
Prawdopodobnie ceny w tej okolicy spadną do tych z lat 2016-2017 czyli max 5 tyś brutto mkw. Delikatnie wcześniej można było kupić nawet po 4
Obecnie w najbliższym otoczeniu tej inwestycji jest trzech dużych deweloperów którzy za zmową będą utrzymywać i tak już napompowane ceny. Pytanie jak długo.

Obecnie w najbliższym otoczeniu tej inwestycji jest trzech dużych deweloperów którzy za zmową będą utrzymywać i tak już napompowane ceny. Pytanie jak długo.
MarkoPOLO pisze:Prawdopodobnie ceny w tej okolicy spadną do tych z lat 2016-2017 czyli max 5 tyś brutto mkw. Delikatnie wcześniej można było kupić nawet po 4![]()
Ja mysle ze ceny tu spadna do 2k/m2. A jakże ?

No tam sa faktycznie drogie mieszkania jak na takie zadupie. W zasadzie to ja widzialem w Krakow sidzinia w sumie lepiej skomunikowane miejsce 500m od skm domy 130m2 tam chyba cena z 4000zl/m2 wychodzi. Dla mnie bez sens kupowac w gorszym miejscu mniejszy metraz i drozej
O to chyba ta oferta. No choc w sumie w atalu wieksze metraze tez chyba sa po okolo 5500zl wiec pewnie mozna na 4999zl wyrargowac no i zakladajac ze nie ma skoskow i jest na 1 poziomie to w sumie ma to swoje plusy bo schody to marnowanie przestrzeni
m.rynekpierwotny.pl/oferty/wisdomic-elixir-sp-z-oo-sp-k/wisdomic-natura-park-krakow-debniki-11912
O to chyba ta oferta. No choc w sumie w atalu wieksze metraze tez chyba sa po okolo 5500zl wiec pewnie mozna na 4999zl wyrargowac no i zakladajac ze nie ma skoskow i jest na 1 poziomie to w sumie ma to swoje plusy bo schody to marnowanie przestrzeni
m.rynekpierwotny.pl/oferty/wisdomic-elixir-sp-z-oo-sp-k/wisdomic-natura-park-krakow-debniki-11912
Katiusza pisze:Cześć
Czołem.
Polski Związek Firm Deweloperskich (PZFD) stara się o wprowadzenie uproszczonej procedury wydawania pozwoleń na użytkowanie na czas epidemii. PZFD zrzesza około 200 deweloperów m. in. Atala. Jeżeli to przejdzie, to uda się odebrać mieszkania z pierwszego etapu wcześniej.
bankier.pl/wiadomosc/Deweloperzy-przygotowuja-sie-na-spadek-sprzedazy-mieszkan-7853824.html
Nie zamienia to faktu że ceny poszybowały od 700 zł do 1000 zł na mkw w ciągu roku nie wspominając o niskiej jakości obsługi biura sprzedaży i przesuwaniu terminu odbiorów w czasie. W normalnym świecie cena równa się jakość a tu jest wszystko na odwrót 

Cześć
Czy było może dużo chętnych którzy odebrali mieszkania w 1 etapie (odbiór techniczny )?
Czy ktoś coś wie? Ja mam mieszkanie w 1 etapie ale nie zdecydowałam się na odbiór techniczny.
Pozdrawiam
Czy było może dużo chętnych którzy odebrali mieszkania w 1 etapie (odbiór techniczny )?
Czy ktoś coś wie? Ja mam mieszkanie w 1 etapie ale nie zdecydowałam się na odbiór techniczny.
Pozdrawiam

Katiusza pisze:Cześć
Pozdrawiam
Dużo chyba nie, ale byli tacy

Etap I dostał pozwolenie na użytkowanie. Można odbierać. ^^
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”