Inwestycja Własne Miejsce Kraków od Gama-M - opinie i forum (Wola Duchacka)
Re: Inwestycja Własne Miejsce Kraków od Gama-M - opinie i forum (Wola Duchacka)
Witaj! Byłem w sobotę 26.03.2020. Praca idzie pełną parą na 2 dźwigi, czyli pracują też w soboty. Poziomy -2 i -1 najbardziej pracochłonne wybierania ziemi i wylewki fundamentowe dawno zakończone, zbrojenia i wylewanie betonu w pionie w pełni. Widać potencjał wykonawcy sprzętowy i ludzki. To napawa optymizmem. Oceniam stan realizacji kondygnacji podziemnych na ok. 70 %. Fotki wrzucę ale mam na telefonie do którego chwilowo nie mam dostępu.
Niestety dołączenie załączników typu zdjęcia z budowy jest chyba trudne do zrealizowania.
Dzwonilam do nich i twierdzą, ze nie ma opóźnień poki co.. Tylko, ze opóźnienia beda, bo muszą byc, jeżeli pozamykaja się cementownie, tutaj już nie ma szans na terminowe dokończenie budowy. Proszę o te zdjęcia.
Spróbuję załączyć te fotki z 24 i 26 marca 2020 może się uda. Niestety nie udało się. Pliki są za duże. Chyba Administrator ograniczył taką możliwość. Niestety od tamtej pory nie miałem podglądu budowy. Szkoda że Gama-m nie prowadzi swojego wizualnego dziennika budowy w dobrze pojętym swoim i klientów interesie. Ale może zagląda w to forum i cos postanowi.
Andrzej1 pisze:Spróbuję załączyć te fotki z 24 i 26 marca 2020 może się uda. Niestety nie udało się. Pliki są za duże. Chyba Administrator ograniczył taką możliwość.
Najlepiej zamieścić zdjęcia w jakimś serwisie do hostingu zdjęć, skopiować do nich link i zamieścić go w poście pomiędzy znacznikami [ img] [/img ] (bez spacji).
Witam wszystkich
Przesyłam zdjęcie, które zrobiłem 4 kwietnia.
Ponadto w linku zdjęcie w lepszej jakości:
wrzucplik.pl/pokaz/2007378---lwjj.html

Ponadto w linku zdjęcie w lepszej jakości:
wrzucplik.pl/pokaz/2007378---lwjj.html

No to bardzo podciągnęli od 26 marca widać że kończą kondygnacje podziemne i zbrojenia obejmują w pionie już część parterową. Jak będziesz miał nowsze to załącz ku pokrzepieniu oczekujących bo dajesz jakoś rade..
Mieszkam w pobliżu więc to nie problem zrobić fotkę i wrzucić na forum ale akurat teraz przebywam poza Krakowem. Będę w piątek więc myślę że znów podejdę i wrzucę jakieś zdjęcie
oby tylko postęp był podobny jak ostatnio 

Super by było gdyby ci się udało. Pozdrawiam
Zdjęcia z 24.04 - widać że prace trwają 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”