Pica pisze:Nie wiem jak w kwestii harmonogramu, ale zdecydowanie pracują codziennie. Ja tam w zasadzie co drugi dzień przechodzę. Dziś też byłam i mnóstwo ludzi na budowie - ogólnie duży ruch.
Też widziałam Panów siedzących na dachu i rozmawiających

Pica pisze:Nie wiem jak w kwestii harmonogramu, ale zdecydowanie pracują codziennie. Ja tam w zasadzie co drugi dzień przechodzę. Dziś też byłam i mnóstwo ludzi na budowie - ogólnie duży ruch.
Szanowni Państwo
W związku z zaistniałą sytuacją chcemy poinformować, że prace na budowie inwestycji Willa Nokturn przy ul. Mała Góra 8D na ten moment przebiegają bez zakłóceń. Inwestycja realizowana jest zgodnie z planem. Jeżeli nie zostaną wprowadzone długofalowe, odgórne regulacje, mogące wpłynąć na organizację pracy na budowie to żadne terminy nie będą zagrożone.
Pozostajemy do Państwa dyspozycji mailowej oraz telefonicznej.
Z wyrazami szacunku
coffeefan pisze:Dziękuję za odpowiedź. Ale przechowywanie opon na balkonie (nawet zawiniętych w folię) zepsuje wygląd budynku. Tak wygląda ze mieszkanie bez komórki lokatorskiej w ogóle nie ma sensu. Jestem ciekaw jak inni rozwiązują ten problem. Nie wymieniają opon sezonowych?
coffeefan pisze:Dziękuję za odpowiedź. Ale przechowywanie opon na balkonie (nawet zawiniętych w folię) zepsuje wygląd budynku. Tak wygląda ze mieszkanie bez komórki lokatorskiej w ogóle nie ma sensu. Jestem ciekaw jak inni rozwiązują ten problem. Nie wymieniają opon sezonowych?
coffeefan pisze:Podryfowałem w internecie i wyjasniłem ze nie jest to takie proste z tą szafą garazową. Wszystko zalezy od organizacji właścicieli mieszkań. I chyba tak powinno być. Jeśli każdy zacznie budowac szafy garazowe to garaz szybko się zmieni w kurnik. To ważna informacja. Chyba poszukam innej opcji.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], mynameispotato i 32 gości