ghd pisze:Witt pisze:ghd pisze:Widzę, że potrafisz się tylko wyśmiewać. Tymczasem "na" Kurdwanowie można kupić całkiem przytulne mieszkanie w bardzo przyzwoitej cenie, I to jeszcze umeblowane.
dominium.pl/pl/wtorny/szczegoly/mieszkania/15391735/krakow-podgorze-duchackie-kurdwanow
A moze po prostu zacznij czytac ze zrozumieniem. Ja sam mieszkam w okolicy...Gdzie napisalem ze nie mozna kupic ciekawego mieszkania na Kurdwanowie? Widac po łebkach czytasz...
Mówisz żeby czytać ze zrozumieniem? To może przeanalizuj jeszcze raz to co komentujesz, bo ewidentnie coś ci umknęło.
Ustosunkowalem sie do klamstwa pozdro ktory nagle wymyslil ze kupil mieszkanie na Kurdwanowie, tyle ze w wiekszosci wczesniejszych postow krytykowal Podgorze i wlasnie Kurdawnow. Odnioslem sie z ironia do okreslenia pozdro ze Kurdwanow niby ma byc fajny, bo zlokalizowany jest 10 min od biurowcow. Wg mnie na szczescie nie jest. I ostatnia rzecz.... cena. Na Kurdwanowie nie dalo sie kupic mieszkania w nowej inwestycji za 6,5k, jedynie w starych blokach. Wiem bo sam kupilem tam mieszkanie w 2019 i sledzilem wszystkie inwestycje od 2018.
Jak dziecku trzeba tlumaczyc. Problemy z koncentracja.? .czy myslenie szwankuje?