I jeszcze zdjęcia, które tam niedawno zrobiłem.

Zastanawiam się czy to będzie już ostatni etap tej inwestycji czy jeszcze coś w ramach niej powstanie.
marcepanka999 pisze:Samo osiedle dość przyjemne. Plusem otaczająca zieleń. Teoretycznie można się wyciszyć, nie ma miejskiego zgiełku, a jednocześnie dojazd do centrum bezproblemowy, jak na Kraków
I ktoś się może orientuje, jak miałaby przebiegać w okolicy osiedla ul. Tomickiego, dokładniej, to jej przedłużenie do ul. Ciepłowniczej?
pozdro pisze:A tam cos za Botanikom chyba mieli budowac bo jak z pol roku temu przedzierałem sie przez botaniki w kierunku soltysowekiej to jakies koparki pracowały i gruzowisko bylo.
cruxeither pisze:I ktoś się może orientuje, jak miałaby przebiegać w okolicy osiedla ul. Tomickiego, dokładniej, to jej przedłużenie do ul. Ciepłowniczej?
Tomickiego (docelowo jako droga KDZ) ma być po wschodniej stronie Botaniki. Przy czym jak na razie nie słyszałem o żadnych terminach kiedy taka droga miałaby powstać. Poza tym w planach jest jeszcze droga klasy KDL idąca po południowej stronie Botaniki, która ma łączyć Sołtysowską z "nową" Tomieckiego.
Tutaj obrazek:)
koni pisze:A wiadomo coś o planach budowy 4 etapu osiedla? Dojdzie do tego, czy nie?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], tomekl007 i 43 gości