Apartamenty Wadowicka Kraków od Activ Investment - opinie i forum
-
Re: Apartamenty Wadowicka Kraków od Activ Investment - opinie i forum
Dzień dobry, dopiero dzisiaj natrafiłam na to forum. Zakupiliśmy mieszkanie w budynku B i także jesteśmy zaniepokojeni... W czasie ostatniej rozmowy z biurem Activ zostałam zbywana kiedy próbowałam dowiedzieć się czegoś więcej o terminach oddania.Dziś zauważyłam, że strony internetowej Activ zniknęły informacje o naszej inwestycji.
Ostatnio zmieniony 02 mar 2020, 13:40 przez magdalenaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę nie siać paniki. Inwestycja nie zniknęła, a nawet zostały wrzucone nowe zdjęcia ze stycznia 2020:
activ-investment.eu/mieszkania/apartamenty_wadowicka-37/gallery
Emocje są zrozumiałe, bo każdy już chciałby odbiór, a inwestycja wydaje się ciągnąć w nieskończoność (podpisanie umowy kwiecień 2018).
Ja mam informacje (słowną), że klucze na A i B będą w kwietniu (od kierownika budowy i działu sprzedaży, zamierzam dzwonić i pytać co tydzień o tą samą informację, proponuję po prostu robić to samo). Myślę więc, ze realnie może to być początek maja. Nie zostało już wiele, a robota choć głównie skoncentrowana na C i D (wszystkie siły rzucone na C i D, żeby nadgonić robotę, taką informację miałem od pracowników fizycznych, kończących zmianę, że "oni nie wiedzą jak A i B, bo wszyscy są wrzuceni na C i D") to idzie ślimaczym tempem do przodu.
Jak narazie nie ma powodów do niepokoju, wszystko idzie zgodnie z harmonogramem (ostatnia rata 01.2020) i umową deweloperską, będzie około 4 miesiące poślisgu, jeśli liczyć ostanią ratę w dniu przekazania kluczy.
activ-investment.eu/mieszkania/apartamenty_wadowicka-37/gallery
Emocje są zrozumiałe, bo każdy już chciałby odbiór, a inwestycja wydaje się ciągnąć w nieskończoność (podpisanie umowy kwiecień 2018).
Ja mam informacje (słowną), że klucze na A i B będą w kwietniu (od kierownika budowy i działu sprzedaży, zamierzam dzwonić i pytać co tydzień o tą samą informację, proponuję po prostu robić to samo). Myślę więc, ze realnie może to być początek maja. Nie zostało już wiele, a robota choć głównie skoncentrowana na C i D (wszystkie siły rzucone na C i D, żeby nadgonić robotę, taką informację miałem od pracowników fizycznych, kończących zmianę, że "oni nie wiedzą jak A i B, bo wszyscy są wrzuceni na C i D") to idzie ślimaczym tempem do przodu.
Jak narazie nie ma powodów do niepokoju, wszystko idzie zgodnie z harmonogramem (ostatnia rata 01.2020) i umową deweloperską, będzie około 4 miesiące poślisgu, jeśli liczyć ostanią ratę w dniu przekazania kluczy.
faktycznie chyba po sprzedaży Stańczyka złapali płynność na dokończenie Wadowickiej
img.investmap.pl/gallery/146/18/470674_ori.jpeg
img.investmap.pl/gallery/146/18/470674_ori.jpeg
Witam,
Szukam mieszkania 3 pokojowego w okolicy Matecznego.
Gdyby ktoś słyszał o odstąpieniu rezerwacji w inwestycji przy Wadowickiej to odwdzięczę się atrakcyjna nagrada w przypadku zakupu.
Tel. 512 500 725
Pozdrawiam
Szukam mieszkania 3 pokojowego w okolicy Matecznego.
Gdyby ktoś słyszał o odstąpieniu rezerwacji w inwestycji przy Wadowickiej to odwdzięczę się atrakcyjna nagrada w przypadku zakupu.
Tel. 512 500 725
Pozdrawiam
podobno od dzisiaj przekazują mieszkania.
Mar G pisze:podobno od dzisiaj przekazują mieszkania.
Skąd ta informacja?
od nabywcy. odebrał.
Mar G pisze:od nabywcy. odebrał.
Ja tez jestem nabywca a niczego nie odebrałam. Znajome osoby także wiec ciekawi mnie czemu komuś wydają, a innym nie. No cóż.... widocznie nam nie wydadzą
idą zapewne kolejno lokalami.
najlepiej zadzwonić zapytać, jesli można doradzić.
najlepiej zadzwonić zapytać, jesli można doradzić.
-
Bez pozwolenia na użytkowanie nie mogą wydawać mieszkań bo grozi im za to solidna kara finansowa. Zawiadomienie O zakończeniu budowy przyszło 2 dni temu, wiec teraz dopiero dokumenty wplynely do urzędu. Ale pogratuluj znajomemu, który jest już po odbiorze 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”