Fredry 6 Kraków od Budimex - inwestycja mieszkaniowa (Bonarka) - forum i opinie
-
Re: Fredry 6 Kraków od Budimex - inwestycja mieszkaniowa (Bonarka) - forum i opinie
Tyle, że jak sąsiad z przeciwka kaszlnie to Ty łapiesz koronawirusa.
Re: Fredry 6 Kraków od Budimex - inwestycja mieszkaniowa (Bonarka) - forum i opinie
StormSunny pisze:Tyle, że jak sąsiad z przeciwka kaszlnie to Ty łapiesz koronawirusa.
hehehe, tekst miesiaca

Dzisiaj przechodziłem i zobaczyłem, że kładą klinkier na elewacji od strony ulicy. Jeden blok już cały jest drugi zaczęli robić.

Czy ktoś z Was ma w głębi osiedla balkon we wnęce, ktora teraz ma kolor (przepraszam za skojarzenie) ciemnej... masy ? Zastanawiam się jak to zgłosić do poprawki, bo żadna wizualizacja nie pokazywała mozliwosci takiej ciemnej dziury...
-
Najlepiej odsprzedać i mieć problem z głowy. Niech się przyszły właściciel cieszy. Po co mieć coś co wkurwia i jeszcze trzeba to spłacać latami. Do tego dochodzi koronaświrus.
Weta pisze:Czy ktoś z Was ma w głębi osiedla balkon we wnęce, ktora teraz ma kolor (przepraszam za skojarzenie) ciemnej... masy ? Zastanawiam się jak to zgłosić do poprawki, bo żadna wizualizacja nie pokazywała mozliwosci takiej ciemnej dziury...
A masz wizualizację z jasną elewacją w Twojej konkretnie loggi, zwłaszcza taką z prospektu informacyjnego?
Mi sie to miejsce podoba w sumie. Nie za blisko, nie za daleko centrum. Nawet takie dość przyjemne.
slawek pisze:Weta pisze:Czy ktoś z Was ma w głębi osiedla balkon we wnęce, ktora teraz ma kolor (przepraszam za skojarzenie) ciemnej... masy ? Zastanawiam się jak to zgłosić do poprawki, bo żadna wizualizacja nie pokazywała mozliwosci takiej ciemnej dziury...
A masz wizualizację z jasną elewacją w Twojej konkretnie loggi, zwłaszcza taką z prospektu informacyjnego?
Mam zdjęcia z wizualizacji z ekranu (mają taki wyświetlacz w biurze sprzedaży), gdzie wszystkie odcienie elewacji są jaśniejsze.
No i zdjecie reklamy z płotu, tuż przy wejściu na budowę, z tym samym budynkiem zbudowanym w tle - załączam.
Jak to ugryźć?

Po ile takie skromne mieszkanko dla rodziny 2+1?
budimex-nieruchomosci.pl/inwestycje/fredry-6-2/katalog/62A4_11_6N_M6.pdf?_ga=2.86051864.1465973662.1587797485-198743635.1587797485
budimex-nieruchomosci.pl/inwestycje/fredry-6-2/katalog/62A4_11_6N_M6.pdf?_ga=2.86051864.1465973662.1587797485-198743635.1587797485
Ja tutaj widzę, że jednak kolor logii jest identyczny do tego w wizualizacji
link: youtube.com/watch?v=jT_11XR0P7g

link: youtube.com/watch?v=jT_11XR0P7g
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”