Inwestycja Atal Aleja Pokoju 83 Kraków - opinie na forum osiedla
Re: Inwestycja Atal Aleja Pokoju 83 Kraków - opinie na forum osiedla
Plan zagospodarowania z tego co się orientuje nie dopuszcza wyższych budynków w tym miejscu wiec powinny mieć taka sama wysokość. Maja być 3 bloki.
-
Zgadza sie, na wszytskich działkach Atala w tej inwestycji plan dopuszcza budynki maksymalnie 20 metrowe
Pojawił się właśnie w sprzedaży etap IIIB 

No to dorownali do ostatnich krakowskich cen
Na stronie brakuje mi informacji na termat przewidywanych terminów oddania etapu IIIB i IV. Ktoś posiada takie informacje?
ronald pisze:Na stronie brakuje mi informacji na termat przewidywanych terminów oddania etapu IIIB i IV. Ktoś posiada takie informacje?
IIIA to koniec 2021, IV chyba okolice marca 2022, więc IIIB spodziewałbym się przynajmniej w połowie 2022
Do tego podnieśli ceny o 250 zl za metr
-
W IV etapie niektóre mieszkania podrożały nawet o ponad 400zł/m
i jakby tego było mało to miejsca parkingowe też podrożały 32 -> 35 tyś
EDIT: a jeżeli porównywać z cenami z lutego to mamy podwyżki o ok 700zł/m w 3 miesiace

EDIT: a jeżeli porównywać z cenami z lutego to mamy podwyżki o ok 700zł/m w 3 miesiace
Orientuje się ktoś jakie są aktualne plany Atala na te tereny? Tam planują coś jeszcze budować poza tym nowym etapem?
cruxeither pisze:W IV etapie niektóre mieszkania podrożały nawet o ponad 400zł/mi jakby tego było mało to miejsca parkingowe też podrożały 32 -> 35 tyś
Są na fali jak na razie mieszkania tam sprzedawały się jak świeże bułeczki zobaczymy jak teraz. Osobiście inwestycja fajna, ogólnie projekty Atalu jakoś mi pasują i na jakość też nie można narzekać (oczywiście wpadki się zdarzają jak to na budowie

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”