Inwestycja Żywiecka Kraków / Borek Fałęcki - opinie o osiedlu na forum
Re: Inwestycja Żywiecka Kraków / Borek Fałęcki - opinie o osiedlu na forum
i ciekawostka sprzed socjalnego bloku naprzeciwko IŻ

MarG...mysle ze juz wszyscy wiemy ze Przybyszewskiego 64 to 8 cud swiata a IZ to inwestycja najgorsza z mozliwych. Masz chyba bzika na ich punkcie. Wiem ze IZ koliduje z Twoim otoczeniem w ktorym mieszkasz a na P64 wywaliles kase wiec bedziesz zaklinal rzeczywistosc do konca istnienia tego forum ale chce Ci sie nadal reklamowac i antyreklamowac? Moze wyluzuj juz...naprawde w Krakowie jest duzo ciekawszych inwestycji niz P64. Jesli Tobie sie podoba to nie przekonuj tu innych bo to nie dziala jak widzisz...
Mar G, daj se na luz - mieszkancy juz dawno przestali komentowac a zajeli sie remontem. Zacznij obserwowac i komentowac (oczywiscie negatywnie) inne inwestycje. A zdjecia maja by robione pod takim katem zeby byly ohydne garaze, sznur aut, gruz itd itp jeszcze dzika w tle inwestycji nie uchwyciles :^
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 cze 2020, 19:18 przez Padrona, łącznie zmieniany 1 raz.
a gdzie tu reklama i antyreklama ?
chyba jesteś przeczulony ...
ja bym w P64 nie mieszkał, tak samo jak w IŻ.
mam inne gusta i wymagania.
chyba jesteś przeczulony ...
ja bym w P64 nie mieszkał, tak samo jak w IŻ.
mam inne gusta i wymagania.
Padrona pisze:Mar G, daj se na luz - mieszkancy juz dawno przestali komentowac a zajeli sie remontem. Zacznij obserwowac i komentowac (oczywiscie negatywnie) inne inwestycje.
Pozdrawiam
to już trzeba remontować to ?
Nie, najlepiej spalic na stosie to "cos". Tak szpeci przeciez okolice, baraki fuuj
nareszcie rzeczowo i trafnie.
Padrona pisze:Mar G, daj se na luz - mieszkancy juz dawno przestali komentowac a zajeli sie remontem. Zacznij obserwowac i komentowac (oczywiscie negatywnie) inne inwestycje. A zdjecia maja by robione pod takim katem zeby byly ohydne garaze, sznur aut, gruz itd itp jeszcze dzika w tle inwestycji nie uchwyciles :^
Pozdrawiam
No jak nie? Dzikom tez nie dal spokoju- Przeciez nie omieszkal strzelic fote zniszczonego trawnika przez dziki...

spacery z dziećmi sprzyjają obserwacjom najbliższej okolicy i kontaktu z naturą 
trzymajcie się ciepło.

trzymajcie się ciepło.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”