Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Witt

Re: Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach

Postautor: Witt » 03 cze 2020, 21:43

Tomasz S. pisze:
Witt pisze:
Tomasz S. pisze:w takim razie dziękuję bardzo za potwierdzenie.

Jaja sobie robicie. Ja wlasnie jestem klientem Atalu :lol: i zanim sie zdecydowalem na zakup bylem w mieszkaniu przynajmniej ze 3 razy.
Tomasz S twierdzi ze wogole nie moze wejsc a amuam twierdzi ze wszystko sie zgadza ...ale rownioczesnie twierdzi, ze mozna wejsc ...1 raz.
Bredzicie jak porypani...

Ja na pewno usłyszałem, że dopiero po zakupie będę mógł obejrzeć mieszkanie, dlatego zapytałem, ale jak widać zdania są podzielone ;)

Jesli tak to robia sobie kpiny z klientow...Jeszcze nie slyszalem zeby decydowac sie na zakup mieszkania za setki tysiecy zlotych nie mogac wejsc do lokalu...Ja sie akurat decydowalem jak budynek byl w budowie, ale po rezerwacji moglem wejsc kilkakrotnie.

Tomasz S.

Postautor: Tomasz S. » 03 cze 2020, 21:59

Witt pisze:
Tomasz S. pisze:
Witt pisze:Jaja sobie robicie. Ja wlasnie jestem klientem Atalu :lol: i zanim sie zdecydowalem na zakup bylem w mieszkaniu przynajmniej ze 3 razy.
Tomasz S twierdzi ze wogole nie moze wejsc a amuam twierdzi ze wszystko sie zgadza ...ale rownioczesnie twierdzi, ze mozna wejsc ...1 raz.
Bredzicie jak porypani...

Ja na pewno usłyszałem, że dopiero po zakupie będę mógł obejrzeć mieszkanie, dlatego zapytałem, ale jak widać zdania są podzielone ;)

Jesli tak to robia sobie kpiny z klientow...Jeszcze nie slyszalem zeby decydowac sie na zakup mieszkania za setki tysiecy zlotych nie mogac wejsc do lokalu...Ja sie akurat decydowalem jak budynek byl w budowie, ale po rezerwacji moglem wejsc kilkakrotnie.

No i to ma sens. Ja również pierwszy raz się z tym spotkałem, budynek już stoi od dawna, więc tym bardziej uznałem że to musiała być jakaś pomyłka.

amuam

Postautor: amuam » 03 cze 2020, 22:25

Witt pisze:Ja wlasnie jestem klientem Atalu :lol: i zanim sie zdecydowalem na zakup bylem w mieszkaniu przynajmniej ze 3 razy.

I kupiłeś mieszkanie w inwestycji Kliny Zacisze, tak?

Witt

Postautor: Witt » 03 cze 2020, 23:03

amuam pisze:
Witt pisze:Ja wlasnie jestem klientem Atalu :lol: i zanim sie zdecydowalem na zakup bylem w mieszkaniu przynajmniej ze 3 razy.

Zablocie.

amuam

Postautor: amuam » 04 cze 2020, 11:47

Witt pisze:
amuam pisze:

Zablocie.

No to dobrze że temat dotyczy Klinów ;)
Tomasz S. pisze:No i to ma sens. Ja również pierwszy raz się z tym spotkałem, budynek już stoi od dawna, więc tym bardziej uznałem że to musiała być jakaś pomyłka.

I jak, udało się wyjaśnić tą kwestię z biurem sprzedaży?

qwerty123@

Postautor: qwerty123@ » 04 cze 2020, 16:06

II etap kliny planują wpuszczać ludzi dopiero w drugiej połowie czerwca

Poli123

Postautor: Poli123 » 05 cze 2020, 22:33

Witam, Również chciałam obejrzeć mieszkania, jednak Panie od marca twierdzą ze jest to niemoZliwe. Można wejść tylko do budynków które są już oddane. Dziwna sytuacja zwłaszcza ze budynki stoją :/ beznadzieja polityka, jak kupować mieszkanie nienawidząc go chociaż już jest :/

qwerty123@

Postautor: qwerty123@ » 09 cze 2020, 13:10

Szanowni Państwo,

uprzejmie informujemy, że w dniach od 22.06.2020r. do 23.06.2020r. umożliwiamy Państwu wizytę na terenie inwestycji Kliny Zacisze II. W ramach powyższego terminu udostępniamy Państwu jednorazowe wejście w celu oględzin, oraz prezentacji lokalu. Wizyta może trwać maksymalnie do 40 minut. Wejście na teren inwestycji jest możliwe po wcześniejszym umówieniu się z pracownikami Biura Sprzedaży.

Serdecznie prosimy o kontakt telefoniczny w celu ustalenia konkretnego terminu oraz godziny spotkania.

Brak kontaktu ze strony Klienta będzie traktowany jako świadoma rezygnacja z wizyty, a tym samym termin wejścia nie będzie przywrócony.

Wobec faktu, iż wejścia są limitowane pod kątem ilościowym – proszę zastanowić się nad ewentualnym zaproszeniem Państwa Projektanta w celu wykonania pomiarów pod np. zabudowę kuchni lub mebli ruchomych. Opiekun Inwestycji umawia spotkania z grupą maksymalnie 2 osobową.

Regulamin wizyty przesyłamy Państwu w załączeniu.

drunkwolly

Postautor: drunkwolly » 21 cze 2020, 20:31

Witam,
Jak wygląda sytuacja w garażach po ostatnich opadach? Może ktoś z etapu I może się już na ten temat wypowiedzieć?

Carlaine-C1

Postautor: Carlaine-C1 » 22 cze 2020, 10:07

Byłam dziś na oględzinach drugiego etapu i trochę czuje rozczarowanie. Sporo niedociągnięć, dziury przy gniazdkach, przy parapetach niedociągnięcia, dziura w suficie przy kablach które się oberwały pod lampe. Balkon był cały morky, zastanawiam się czy przy takich ulewach jak wczoraj ta woda ma gdzie odpłynąć, czy przy dłuższych opadach ta woda się nie dostanie do mieszkania. Na pytanie czy coś tam jeszcze będzie poprawiane przed odbiorem pani stwierdziła że raczej nie. Jakie Wy macie wrażenia?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”