Osiedle na Strażackiej to nowoczesna i kameralna inwestycja składajaca się 14 domów jednorodzinnych, zlokalizowanych w dzielnicy Kraków- Podgórze przy ul.Strażackiej. Cicha, zielona i spokojna okolica, zabudowa domów jednorodzinnych zapewnia wytchnienie od wielkomiejskiego zgiełku. Nasza oferta skierowana jest do osób ceniących sobie prywatność i komfort, jaki może stworzyć mieszkanie na Osiedlu na Strażackiej. Osiedle charakteryzuje się zielonym otoczeniem, niską zabudową jednorodzinną, bezpośrednim dostępem do komunikacji miejskiej, lokali handlowo-usługowych oraz placówek oświatowych. W okolicy znajdują się m.in.: szkoła, przedszkole, sklepy, Centrum Sportowe, Lidl , Biedronka (ok. 3 km), plac targowy, szkoła podstawowa. Dojazd do Rynku Głównego ok. 15 minut.(9,5 km) Szybki dojazd do autostrady. W trosce o bezpieczeństwo i jakość życia mieszkańców teren inwestycji będzie ogrodzony. Walory estetyczne zostały wyeksponowane dzięki nowoczesnej i lekkiej formie architektonicznej. Domy zaprojektowane zostały jako budynki jednopiętrowe z poddaszem użytkowym. Wykonywane są do stanu deweloperskiego. Materiały wykorzystane do budowy domów oraz energooszczędna technologia zapewniają życie w warunkach zgodnych ze standardami ekologii. Styl architektury zabudowań utrzymany jest w prostej, ale ciepłej i eleganckiej estetyce i w połączeniu z przestronnym funkcjonalnym wnętrzem pozwoli Państwu poczuć się wyjątkowo, zamieszkując w tej urokliwej podmiejskiej, zielonej dzielnicy. Bardzo funkcjonalne rozkłady domów, ogrody od 42 m2 do 182 m2, stwarzają wiele możliwość ich aranżacji z uwzględnieniem wygody i komfortu dla przyszłych mieszkańców.
dewi-invest.pl/#/realestate/Osiedle%20na%20Stra%C5%BCackiej
Wygląda całkiem fajnie, ale czy przypadkiem nie jest to teren zalewowy?
Osiedle na Strażackiej w Krakowie od Dewi-Invest - opinie na forum
-
-
Re: Osiedle na Strażackiej w Krakowie od Dewi-Invest - opinie na forum
Fundamenty są już wylane.
Czy ktoś zna tego dewelopera i inne jego inwestycje?
niesasanka pisze:Fundamenty są już wylane.
Ponawiam pytanie.
-
Widziałem to osiedle jakoś w połowie roku. Czy nie chcieli 800k? Teraz widzę ofertę po 699k.
albert2004 pisze:Widziałem to osiedle jakoś w połowie roku. Czy nie chcieli 800k? Teraz widzę ofertę po 699k.
Ale za co chcieli 800k i teraz chcą mniej? Możesz coś więcej napisać?
Od początku była oferta 699, obserwowałam od początku sprzedazy
Zna ktoś tego developera i może wyrazić obiektywna opinie?
chciałem kupić tam dom ale zrezygnowałem, częściowo z powodów niezależnych od samych domków. Deweloper wybudował już kilka osiedli w różnych miejscach w Krakowie i poza. Nigdzie nie udało mi się znaleźć na ich temat złej opinii, rozmawiałem też z kimś kto miał się wprowadzić do jednej z wcześniejszych inwestycji (za Hutą) i ta osoba nie miała większych zastrzeżeń.
Moim zdaniem największymi znakami zapytania Strażackiej jest sąsiedztwo gołębnika i perspektywa bloków które w przyszłości będą od strony Golikówki. Poza tym lokalizacja jest bardzo dobra, a cena od początku jest taka sama. Jestem dość zdziwiony że dużo domów jest dostępnych, zważywszy na cenę właśnie i postęp prac budowlanych.
Moim zdaniem największymi znakami zapytania Strażackiej jest sąsiedztwo gołębnika i perspektywa bloków które w przyszłości będą od strony Golikówki. Poza tym lokalizacja jest bardzo dobra, a cena od początku jest taka sama. Jestem dość zdziwiony że dużo domów jest dostępnych, zważywszy na cenę właśnie i postęp prac budowlanych.
Dla mnie minusem jest np brak wyjscia z salonu do ogrodka, z tego co pamietam salon jest na pietrze, na dole garaz i pom.gospodarcze. Lokalizacja spoko, chociaz nie wiem jak tam z ryzykiem powodzi, Wisła jest chyba w miarę blisko, ja kupilam cos w poblizu, ale dalej od rzeki i z lepszym wg mnie układem
ja też byłem tam oglądać: prezentuje się całkiem fajnie, za 700 tyś masz o wiele więcej przestrzeni niż w okolicach Małego Płaszowa (pętli).
Do tego możesz dwa samochody zaparkować - jedno w garażu a drugie na podjeździe.
Niestety sporo chodzenia po schodach by było w teym układzie, brak wyjśćia do ogródka z salonu, poziom to nicałe 50 metrów.... ale widzę, że tak się buduje takie szeregówki. Jakby trochę szersze były te mieszkania... bo jednak klatka schodowa też zajmuje trochę.
Do tego brak infrastruktury - chociaż lokalizacja rozwojowa, bo może za pare lat będzie tam tramwaj do Złocienia.
A 800k to chyba chodziły domki z Zielonych Rybitw które są niedaleko.
Do tego możesz dwa samochody zaparkować - jedno w garażu a drugie na podjeździe.
Niestety sporo chodzenia po schodach by było w teym układzie, brak wyjśćia do ogródka z salonu, poziom to nicałe 50 metrów.... ale widzę, że tak się buduje takie szeregówki. Jakby trochę szersze były te mieszkania... bo jednak klatka schodowa też zajmuje trochę.
Do tego brak infrastruktury - chociaż lokalizacja rozwojowa, bo może za pare lat będzie tam tramwaj do Złocienia.
A 800k to chyba chodziły domki z Zielonych Rybitw które są niedaleko.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”