Brzozowa Residence Kraków od Fox Development (ul. Potrzask 20) - opinie na forum
Brzozowa Residence Kraków od Fox Development (ul. Potrzask 20) - opinie na forum
Ostatnio mignęło mi coś takiego - Brzozowa Residence w Krakowie, choć nazwa chyba nie ma związku z ulicą, ponieważ projekt stawiany przez dewelopera Fox Development stanie przy ul. Potrzask 20 (swoją drogą niezła nazwa ulicy). W ramach projektu ma powstać niewielki blok, ma w nim się docelowo znaleźć 14 mieszkań, więc nie tak dużo, choć sam budynek też stawiają dosyć niski. Jak myślicie, dobra lokalizacja na zakup mieszkania, jakie macie opinie o tej okolicy? To już całkiem blisko autostrady, no ale w sumie można na nią pewnie relatywnie szybko / łatwo się dostać.
Re: Brzozowa Residence Kraków od Fox Development (ul. Potrzask 20) - opinie na forum
Sam szukam mieszkania w tej okolicy i ten blok wydaje się dość fajny, bo wokół już nic nie zbudują i jest dość cicho. Jestem ciekaw czy uda mi się urwać coś z ceny mieszkania - sprzedający powiedział, że możemy rozmawiać.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”