Oglądałam mieszkania. Wykończone bardzo dobrze, choć w moim przypadku parę przeróbek nieuniknionych.
Nie obawiam się Trasy Zwierzynieckiej bo to jednak jest jeszcze kawałek. Ale obawiam się tego rowu odwodnieniowego. Nie rozumiem czemu przy okazji inwestycji nie dostał przykryty.
Poza tym obsługa w Ekoparku to jest kaszmar. Są niekompetentni, nie umieją odpowiedzieć na podstawowe pytania, jeśli odpowiedzą na maila bo zazwyczaj po prostu nie odpowiadają.
U Przybyszewskiego Kraków [deweloper Ekopark] - forum i opinie o inwestycji
Re: U Przybyszewskiego Kraków [deweloper Ekopark] - forum i opinie o inwestycji
Ruszyła budowa 3 kolejnych budynków . Co ciekawe największy stawiają przed ostatnio zbudowanym - chyba zasłoni widok na Las Wolski w efekcie.

Mar G pisze:Ruszyła budowa 3 kolejnych budynków . Co ciekawe największy stawiają przed ostatnio zbudowanym - chyba zasłoni widok na Las Wolski w efekcie.
To nie tyle pięter ile poprzedni etap? Ile w takim razie?
Pewnie tyle samo - ale jeśli postawią budynek przed obecnym to ilość pięter dla nabywców oddawanego teraz budynku nie ma raczej znaczenia.
Etap II obecny jest teraz także i w internecie .. ekopark.pl/u-przybyszewskiego/mieszkania
Faktycznie. Upublicznili ofertę. Małe mieszkania do 50m tylko parter chyba. Wyżej 70-130 m.
Zachęcają , podobnie jak w etapie I , widokiem niezapomnianym. Co czują nabywcy z I et. - gdy dowiedzieli się, że ten widok II et. im zasłoni.
Podobny mechanizm jak z Barską 69 któremu view na Wawel zasłonił nieoczekiwanie biurowiec.

Zachęcają , podobnie jak w etapie I , widokiem niezapomnianym. Co czują nabywcy z I et. - gdy dowiedzieli się, że ten widok II et. im zasłoni.
Podobny mechanizm jak z Barską 69 któremu view na Wawel zasłonił nieoczekiwanie biurowiec.

Nieoczekiwanie to raczej nie bo dostajesz prospekt informacyjny co i gdzie zbuduja w ciagu najblizszych 50 lat
Mar G pisze:Zachęcają , podobnie jak w etapie I , widokiem niezapomnianym. Co czują nabywcy z I et. - gdy dowiedzieli się, że ten widok II et. im zasłoni.
Ja tam nie wiem czy ktokolwiek powinien być zaskoczony w tej sytuacji. Trudno oczekiwać, że niezabudowana działka w sąsiedztwie budowy taka pozostanie, jeżeli nie ma tam zieleni w planie zagospodarowania przestrzennego albo czegoś innego, co uniemożliwia zabudowę. Tak, to tylko jest naiwność, że widok zawsze pozostanie taki, jaki jest.
Na działce za rowem ma być 3 etap, 5 budynków. Widziałem nawet plan i ich rozmieszczenie.
Jak dla mnie plan osiedla (3 etapy) powinien być do ogólnego wglądu dla wszyskich, makieta tak by każdy mógł zobaczyć co kupuje. Bez tego to kupowanie kota w worku, dzis pusta działka a za 2 lata ściana betonu 15m od bloku.
Jak dla mnie plan osiedla (3 etapy) powinien być do ogólnego wglądu dla wszyskich, makieta tak by każdy mógł zobaczyć co kupuje. Bez tego to kupowanie kota w worku, dzis pusta działka a za 2 lata ściana betonu 15m od bloku.
Mają wspaniałe wręcz jakościowo wykonanie obecnego etapu.
Natomiast rozkłady mieszkań najnowszego etapu i ich ceny.. no takie średnio zachęcające
No ale w tym miejscu alternatyw już brak jeśli ktoś tu szuka.
Natomiast rozkłady mieszkań najnowszego etapu i ich ceny.. no takie średnio zachęcające

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”