Osiedle Zielona Enklawa Kraków / Swoszowice - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Aggi

Re: Osiedle Zielona Enklawa Kraków / Swoszowice - opinie na forum

Postautor: Aggi » 03 cze 2020, 12:19

Jak najbardziej się zgodzę, że odległość od ulicy jest super, ogólnie jak mówię lokalizacja dla mnie też świetna (mieszkamy niedaleko). Natomiast właśnie każdy domek z tych które rozważamy ma dla nas jakiś istotny minus. Salony od północy mają fajne widoki, ale są od północy i jest tam dość ciemno niestety. Jeden z pokoi na gorze ma też wtedy jedynie okno północne. W upały fajnie, w zimie norowato :/ szkoda, że te północne domki nie miały jednak zmodyfikowanego projektu. To mnie najbardziej z decyzją wstrzymuje.

Profesor

Postautor: Profesor » 04 cze 2020, 0:00

just_krk pisze:
Profesor pisze:Faktycznie 4 z 12 domków mają ekspozycję północ - południe, za to mają fajny widok z salonu. Niektóre działki owszem są mało foremne, ale jak ktoś szuka minusów, zawsze się znajdą. Dla mnie dużym plusem jest to, że domki są z dala od ulicy, foremność działki ma dla mnie drugorzędne znaczenie. Każdy ma swoje priorytety.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2021, 22:00 przez Profesor, łącznie zmieniany 2 razy.

joanna_krk

Postautor: joanna_krk » 09 lip 2020, 14:35

Czy ktoś się orientuje czy są wolne jakieś segmenty? Na stronie enklawaswoszowice.pl chyba te informacje nie są aktualizowane.... Jeśli tak to wiadomo które?
Z góry dziękuję za odpowiedź : )

Profesor

Postautor: Profesor » 13 lip 2020, 17:42

Z tego co ja wiem to są aktualne informacje. Chociaż w ostatnim czasie jest duże zainteresowanie domami przez pandemię. Najlepiej zadzwonić do sprzedawcy. ; )

Master

Postautor: Master » 14 lip 2020, 17:41

Hej, a może się ktoś pochwalić na forum zdjęciami tego, jak to wygląda w realu, bo na wizualizacjach Zielona Enklawa w Swoszowicach wygląda całkiem dobre, trzeba przyznać:

Obrazek
Wizualizacja: materiały dewelopera

Ile z tych domków jest już gotowych i ile trzeba było zapłacić za taki segment, ktoś podzieli się informacją na forum?

joanna_krk

Postautor: joanna_krk » 15 lip 2020, 9:32

Profesor pisze:Z tego co ja wiem to są aktualne informacje. Chociaż w ostatnim czasie jest duże zainteresowanie domami przez pandemię. Najlepiej zadzwonić do sprzedawcy. ; )

Według strony tylko dwa mieszkania są sprzedane ;) co raczej nie wydaje mi się aktualną informacją...
Pisałam, ale cisza z ich strony...
enklawaswoszowice.pl

joanna_krk

Postautor: joanna_krk » 15 lip 2020, 10:27

Master pisze:Hej, a może się ktoś pochwalić na forum zdjęciami tego, jak to wygląda w realu, bo na wizualizacjach Zielona Enklawa w Swoszowicach wygląda całkiem dobre, trzeba przyznać:

Obrazek
Wizualizacja: materiały dewelopera

Ile z tych domków jest już gotowych i ile trzeba było zapłacić za taki segment, ktoś podzieli się informacją na forum?

Z tego co widziałam jak tamtędy przejeżdżałam to wszystkie domy są już wybudowane, rzeczywistość różni się trochę od tej pięknej makiety niestety.

Profesor

Postautor: Profesor » 15 lip 2020, 21:34

Ja tam zachęcam Panią do obejrzenia z bliska, bo ze 100m od ulicy słabo cokolwiek widać. ;) Niestety nie mam aktualnych zdjęć.

Aggi

Postautor: Aggi » 17 lip 2020, 10:39

joanna_krk pisze:
Profesor pisze:Z tego co ja wiem to są aktualne informacje. Chociaż w ostatnim czasie jest duże zainteresowanie domami przez pandemię. Najlepiej zadzwonić do sprzedawcy. ; )

Według strony tylko dwa mieszkania są sprzedane ;) co raczej nie wydaje mi się aktualną informacją...
Pisałam, ale cisza z ich strony...
enklawaswoszowice.pl

Kontakt z panem sprzedającym jest beznadziejny. Trzeba dzwonić i dzwonić. Po chyba 2 miesiącach doprosiliśmy się o pewne informacje na maila (przypominanie, smsy). Informacje przyszły niekompletne, wyslalismy maila, ale już chyba znowu 2 miesiące bez odpowiedzi XD w międzyczasie olalismy tę inwestycję.

just_krk

Postautor: just_krk » 19 sie 2020, 7:40

@Aggi a macie coś nowego na oku? Już chyba wsztystkie Krakowskie bliźniaki/szeregówki przejrzałam i ceny coraz wyższe za oferte coraz uboższą :/

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”