Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Ibum

Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)

Postautor: Ibum » 17 lip 2020, 13:56

kwk pisze:
Klitsch.K.O pisze:Zarezerwowałem w nowym etapie jedno z tych 130m mieszkań z dwoma tarasami, bo widzę mega potencjał w okolicy, a do takich rzeczy zawsze mam nosa. Popyt na te mieszkania wydaje się ogromny. Dzwonili już dwa razy czy na pewno się decyduję, bo w kolejce zainteresowanych rezerwacją czeka 10 osób.

Bo to mieszkania maja tez sensowny uklad.

Zgadza się, tylko ta cena :(

Mar G

Postautor: Mar G » 17 lip 2020, 14:10

Klitsch.K.O pisze:Zarezerwowałem w nowym etapie jedno z tych 130m mieszkań z dwoma tarasami, bo widzę mega potencjał w okolicy, a do takich rzeczy zawsze mam nosa. Popyt na te mieszkania wydaje się ogromny. Dzwonili już dwa razy czy na pewno się decyduję, bo w kolejce zainteresowanych rezerwacją czeka 10 osób.

Bardzo ładne - w 3.3 i 3.4 - balkony i tarasy powodują cofnięcie ścian samego mieszkania i lepszą izolację od Buszka niż niższe piętra.
Postawili w tym etapie na politykę Ekoparku - najwyższe widokowe piętra dostępne tylko z dużymi metrażami i cenami 1-1.5 M.

bulkas

Postautor: bulkas » 17 lip 2020, 14:16

Super mieszkania, podobaja mi sie te uklady.
No niezle, to zupelnie jak na krowodrza park, tam tez takie mieszkania juz sa zarezerwowane/sprzedane.
Kupilem 3 pokoje za 11k/metr apartamentybandtkiego.pl na poprzednim etapie, teraz nowy etap juz po 13k srednio, p64 10k, mieszkaj w miescie, echo osiedle krk tez po 10k, tetnowski 14k, to chyba byla dobra decyzja?

Rak

Postautor: Rak » 17 lip 2020, 15:25

bulkas na którym piętrze po tyle były te 3 pokoje w sensie takie 60 metrowe zakładam ?

SirCinek

Postautor: SirCinek » 17 lip 2020, 15:30

Nie wiem czy to moje odczucia, ale jednak kontakt mailowy mają mocno przeciętny, odpowiedzi zdawkowe i opóźnione, pozostaje dzwonić (a niby mamy XXI wiek :))

Rozglądamy się za mieszkaniem w okolicy z żoną i w sumie w okolicy zostaje albo osiedle krk albo p64, ewentualnie mieszkaj w mieście ale jakoś mnie nie przekonuje. Widziałem kilka mieszkań z Salwator City na wtórnym ale ceny porażają ;)

bulkas

Postautor: bulkas » 17 lip 2020, 15:40

Rak pisze:bulkas na którym piętrze po tyle były te 3 pokoje w sensie takie 60 metrowe zakładam ?

tak 60m, to byly ceny za 1 i 2gie pietra, 1 troszke taniej. Parteru i ostatniego nie pamietam totalnie, ale nie kosztowalo tyle co w nowym etapie...

Rak

Postautor: Rak » 17 lip 2020, 15:53

bulkas oby dobra..też tam będę odbierał podobne.

Mar G

Postautor: Mar G » 17 lip 2020, 16:08

SirCinek pisze:Nie wiem czy to moje odczucia, ale jednak kontakt mailowy mają mocno przeciętny, odpowiedzi zdawkowe i opóźnione, pozostaje dzwonić (a niby mamy XXI wiek :))

Rozglądamy się za mieszkaniem w okolicy z żoną i w sumie w okolicy zostaje albo osiedle krk albo p64, ewentualnie mieszkaj w mieście ale jakoś mnie nie przekonuje. Widziałem kilka mieszkań z Salwator City na wtórnym ale ceny porażają ;)

Jeżeli macie poważne zamiary polecam pójść do biura.
Dziewczyny pewnie mają tam duży ruch po uruchomieniu tego wyczekiwanego etapu IV - a i poprzednie wymagają ich czasu.
Dopóki tam nie załatwiałem umów nie zdawałem sobie jak czasochłonne dla spółki giełdowej są umowy wstępnej rezerwacji i płatnej rezerwacji.Myślałem że strona-dwie i po sprawie. A tu dokumentacji cała teczka. Lasy płaczą.
Maile wobec takiego zainteresowania pewnie na kolejnym miejscu czekają. Zimą 2019 odpowiedzi szerokie były następnego dnia.
Teraz faktycznie odpowiadali mi po 2-3 dniach - i już krótko i treściwie.

Mar G

Postautor: Mar G » 17 lip 2020, 16:18

bulkas pisze:
Rak pisze:bulkas na którym piętrze po tyle były te 3 pokoje w sensie takie 60 metrowe zakładam ?

tak 60m, to byly ceny za 1 i 2gie pietra, 1 troszke taniej. Parteru i ostatniego nie pamietam totalnie, ale nie kosztowalo tyle co w nowym etapie...

W nowym etapie też najwyższe piętra godziwe lokum - 190 m2 ... Taka polityka wygląda w tym obszarze.

SirCinek

Postautor: SirCinek » 17 lip 2020, 16:30

Mar G pisze:
SirCinek pisze:Nie wiem czy to moje odczucia, ale jednak kontakt mailowy mają mocno przeciętny, odpowiedzi zdawkowe i opóźnione, pozostaje dzwonić (a niby mamy XXI wiek :))

Jeżeli macie poważne zamiary polecam pójść do biura.
Dziewczyny pewnie mają tam duży ruch po uruchomieniu tego wyczekiwanego etapu IV - a i poprzednie wymagają ich czasu.
Dopóki tam nie załatwiałem umów nie zdawałem sobie jak czasochłonne dla spółki giełdowej są umowy wstępnej rezerwacji i płatnej rezerwacji.Myślałem że strona-dwie i po sprawie. A tu dokumentacji cała teczka. Lasy płaczą.
Maile wobec takiego zainteresowania pewnie na kolejnym miejscu czekają. Zimą 2019 odpowiedzi szerokie były następnego dnia.
Teraz faktycznie odpowiadali mi po 2-3 dniach - i już krótko i treściwie.

Zgadza się, trzeba trochę wyrozumiałości dla Pań, przez telefon wszystko sprawnie załatwiłem i umówiłem się na wizytę. Nie wiem czy coś wybierzemy, bo jest to już inwestycja mocno "przebrana", no ale zobaczymy. Ciężko obecnie o alternatywy w okolicach które nas interesują :)

Ciężko o 3 pokojowe w rozsądnym układzie i z dużą ilością słońca. W etapie 3 bolą beznadziejne układy (mieszkania na planie L). 2 przebrany, zostaje 4 gdzie te najlepsze mieszkania są już wstępnie porezerwowane (ale też odpowiednio droższe :))

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”