pozdro pisze:Niech spadają na 6000zl w 2022/23 ja bym z chęcią coś wtedy kupił.
Ależ już dziś jest za 6000zł/m albo i taniej. Kliny, Złocień, Wieliczka - zapraszają i czekają.
pozdro pisze:Niech spadają na 6000zl w 2022/23 ja bym z chęcią coś wtedy kupił.
mac_kow pisze:pozdro pisze:Niech spadają na 6000zl w 2022/23 ja bym z chęcią coś wtedy kupił.
Ależ już dziś jest za 6000zł/m albo i taniej. Kliny, Złocień, Wieliczka - zapraszają i czekają.
dzejkopf pisze:Mnie jeszcze ciekawi jak zareaguje rynek na pół tysiąca mieszkań z programu Mieszkania+. Lokalizacja dla mnie tragiczna, ale mieszkanie bez kredytu brzmi tak kusząco, że sam nie wiem czy nie poczekam rok i się na nie nie skuszę
krakus1891 pisze:Czy to sie komuś podoba czy nie rynek nieruchomości jest cykliczny
To nic nowego bo dzieje się na całym świecie w taki sam sposób
Sprzedaż spada od q2 2018, jest bardzo dziwnym że nie rosła oferta w tym czasie , bo oddawano rekordowe liczby mieszkań
nieruchomosci.wprost.pl/mieszkania/10206887/sprzedaz-mieszkan-spada-czas-na-spadek-cen.html .
Jeśli deweloperzy majstrowali ofertą aby podbijać ceny, a na to wygląda , to się to teraz zemści.
Cykle emocji inwestorów też są znane i opisane
Całkiem niedawno ktoś pisał że przecież "jak ktoś inwestuje w nieruchomości to przecież to na lata wiec kilka chudszych miesięcy nic nie zmienia", widać że doszliśmy już do wyparcia ...
Nic nowego , nic co by się wcześniej nie wydarzyło , a że niektórzy wierzą że " tym razem jest inaczej" ..., to tez nic nowego ...
krakus1891 pisze:Nic nowego , nic co by się wcześniej nie wydarzyło , a że niektórzy wierzą że " tym razem jest inaczej" ..., to tez nic nowego ...
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 45 gości