Osiedle Coco Springs Kraków (ul. Goszczyńskiego) od Spółka Mieszkaniowa IDOL - opinie na forum
Re: Osiedle Coco Springs Kraków (ul. Goszczyńskiego) od Spółka Mieszkaniowa IDOL - opinie na forum
Kilka inwestycji, to całkiem sporo, jak na niewielką firmę deweloperska. Pewnie warto sobie obejrzeć to, co wybudowali, a jeszcze lepiej zasięgnąć języka i opinii ludzi, którzy w tych budynkach mieszkają.
Re: Osiedle Coco Springs Kraków (ul. Goszczyńskiego) od Spółka Mieszkaniowa IDOL - opinie na forum
ro12ck pisze:Cena wydaje mi się dość wysoka jak na tą okolicę ...
Możesz podać gdzie w okolicy jest taniej ?
aro_kr pisze:ro12ck pisze:Cena wydaje mi się dość wysoka jak na tą okolicę ...
Na pewno taniej jest na Myśliwskiej od Budimexu. Solar Garden na Myśliwskiej też chyba wychodzi trochę taniej.
Jeszcze za niedługo pewnie Nexity ruszy ze sprzedażą też na Myśliwskiej - ciekawe jak tu będzie to wycenione.
Trabb pisze:aro_kr pisze:ro12ck pisze:Cena wydaje mi się dość wysoka jak na tą okolicę ...
Na pewno taniej jest na Myśliwskiej od Budimexu. Solar Garden na Myśliwskiej też chyba wychodzi trochę taniej.
Jeszcze za niedługo pewnie Nexity ruszy ze sprzedażą też na Myśliwskiej - ciekawe jak tu będzie to wycenione.
Solar Garden nie jest tańszy, a Nowa Myśliwska nie jest żadną konkurencją jeśli chodzi o lokalizacje.
aro_kr pisze:Trabb pisze:aro_kr pisze:
Solar Garden nie jest tańszy, a Nowa Myśliwska nie jest żadną konkurencją jeśli chodzi o lokalizacje.
Faktycznie, przejrzałem listę mieszkań i Solar Garden wychodzi drożej w większości przypadków - mój błąd. Co do lokalizacji Nowej Myśliwskiej, na pewno jest dalej od tramwaju i głównej drogi, choć to też czasami działa na plus bo jest trochę ciszej. Jeśli chodzi o zmotoryzowanych, to podobno z przepustowością tej ulicy w godzinach szczytu jest kiepsko, więc to już zależy co kto ceni bardziej. Na pewno cenowo różnica jest odczuwalna.
Master pisze:Podzielcie się na forum swoimi doświadczeniami z zakupu mieszkania w inwestycji Coco Springs, może jeszcze komuś przydadzą się te informacje i opinie. @ro12ck, o co chcesz zapytać?
Ponawiam pytanie które już padło o negocjacje przy zawieraniu umowy ? Jak to wygląda i czy są elastyczni czy raczej beton

Według mnie obsługa klienta jest tam na niskim poziomie - brak zainteresowania, a pani jakby niedoinformowana.
Hubert34 pisze:Według mnie obsługa klienta jest tam na niskim poziomie - brak zainteresowania, a pani jakby niedoinformowana.
Dzięki za info , czyli raczej z negocjacjami będzie ciężko.
olkasa23 pisze:Hubert34 pisze:Według mnie obsługa klienta jest tam na niskim poziomie - brak zainteresowania, a pani jakby niedoinformowana.
Pani nie wykluczyła możliwości negocjacji, ale stwierdziła, ze ona nie jest do tego upoważniona. Próbować możesz. W moim przypadku do negocjacji nie doszło.
Hubert34 pisze:olkasa23 pisze:Hubert34 pisze:Według mnie obsługa klienta jest tam na niskim poziomie - brak zainteresowania, a pani jakby niedoinformowana.
Pani nie wykluczyła możliwości negocjacji, ale stwierdziła, ze ona nie jest do tego upoważniona. Próbować możesz. W moim przypadku do negocjacji nie doszło.
Potwierdzam, z negocjacjami ciężko.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”