Apartamenty Działkowa Kraków od LV Development - forum i opinie

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
miros501

Re: Apartamenty Działkowa Kraków od LV Development - forum i opinie

Postautor: miros501 » 07 cze 2020, 22:21

Czy ktoś z mieszkańców zdecydował się na zamontowanie wideodomofonu proponowanego przez dewelopera?

Domini

Postautor: Domini » 07 sie 2020, 11:34

Cześć 'Działkowicze' mam pytanie, czy ktoś się orjentuje czy od strony 'starych' bloków nie powinno być ogrodzenia, dzisiaj dostałem infromaję, że Developer nie przewiduje takowego

lucaskruszyna

Postautor: lucaskruszyna » 10 sie 2020, 11:02

Widziałem mieszkania przy Działkowej 20, ale jak dla mnie trochę zbyt kameralne, chociaż duży ogródek nadrabia. Pewnie poczekam na kolejną inwestycję od lvdevelopment.eu bo teraz na Przewozie będą budować 2 budynki, ale warto sprawdzać.

AnetaWator

Postautor: AnetaWator » 14 sie 2020, 16:16

Dzień dobry :)
Spokojnie, będzie ogrodzenie. Inwestycja będzie ogrodzona w przeciągu ok 1 msc. Dodatkowo montujemy stojaki na rowery. Stojaki na rowery będą zamontowane przy altankach śmietnikowych, łącznie na 18 rowerów. Cała inwestycja jest także monitorowana. Wykonujemy także we współpracy z firmą Prato dwa mieszkania pokazowe, zaprosimy mieszkańców z początkiem września na oglądnięcie.

Pozdrawiam,
Aneta Wątor
LV Development
lvdevelopment.eu
Biuro sprzedaży: 31-751 Kraków, Lema 32/LU1

wojtinho11

Postautor: wojtinho11 » 26 sty 2021, 13:04

Dzień dobry,

zainteresowała nas z żoną inwestycja na działkowej, odległość od komunikacji miejskiej jest dla nas ok, natomiast niepokoją nas 2 kwestie:
1. Bliskość oczyszczalni ścieków Płaszów oraz innym zapachonośnych obiektów.
2. Bliskość torów kolejowych.

Pytanie do osób, które kupiły, a może mieszkają już w apartamentach działkowa jak wygląda sprawa. Pewnie jak dla każdego jest to dla nas ogromna suma pieniędzy, dlatego chcielibyśmy dokonać wyboru w pełni świadomie. Mile widziane również uwagi odnośnie samych mieszkań, zwłaszcza tych wykańczanych pod klucz, jak wygląda jakoś robót i używanych materiałów?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”