Dla rzeczywiście zainteresowanych stanem prac aktualne foto każdego etapu :
investmap.pl/inwestycja/krakow-apartamenty-przybyszewskiego-64,7410.html
Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Same bloki dosc biednie wygladaja. Jedynie lokalizacja je broni no i cena. Bo w sumie teraz to jedna z tanszych inwestycji juz chyba w cenach aleji pokoju 83. Pytanie czy tam buszkostrade zbuduja. Bi jak nie to calkiem sensowne miejsce. Ja to mam coraz wiekszy dylemat bo trzeba mi cos minimum 75-80m2 w Krakowie to ani mieszkania porzadnego ani domu nie kupi w dobrej cenie takiej 600 tys zl. A wiecej placic to skrajna glupota. Teoretycznie mozna tylko zyc i pracowac zeby kredyty splacac troche bez sensu. Lepiej dzieciakow nie miec 

jeśli te bloki biednie wyglądają - życzyłbym żeby choć połowa tak w Krk wyglądała jak one z bliska
milej po ulicach by się chodziło.
większość czołowych inwestycji ma taki obraz - i musimy z tym żyć
:

większość czołowych inwestycji ma taki obraz - i musimy z tym żyć

Otwarcie CM CC 2023

-
Fajne, fajne. Ciekawe czy można będzie zarzucić wędkę z balkonu i łowić w tym basenie?
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post na tym forum.
Dokonałem rezerwacji mieszkania na 8p budynku 5.3 z oknami na południe i m.in. wprost na budynek 4.2 (7-piętrowy).
Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa urządzeń wentylacyjnych umieszczonych na dachu budynku 4.2?
Interesuje mnie czy:
- urządzenia będą na tyle duże, że mogą przysłonić widok na tereny zielone (działki, kopiec itd.)?
- mogą być na tyle głośne, że mogą wyraźnie zakłócać ciszę mieszkańcom wyższych pięter w sąsiadujących budynkach przy otwartych balkonach?
Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje i uwagi.
Niestety nie wolno wchodzić na teren budowy, a szkoda byłoby przekonać się za 1,5 roku, że mieszkanie nie spełnia naszych oczekiwań.
Dokonałem rezerwacji mieszkania na 8p budynku 5.3 z oknami na południe i m.in. wprost na budynek 4.2 (7-piętrowy).
Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa urządzeń wentylacyjnych umieszczonych na dachu budynku 4.2?
Interesuje mnie czy:
- urządzenia będą na tyle duże, że mogą przysłonić widok na tereny zielone (działki, kopiec itd.)?
- mogą być na tyle głośne, że mogą wyraźnie zakłócać ciszę mieszkańcom wyższych pięter w sąsiadujących budynkach przy otwartych balkonach?
Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje i uwagi.
Niestety nie wolno wchodzić na teren budowy, a szkoda byłoby przekonać się za 1,5 roku, że mieszkanie nie spełnia naszych oczekiwań.
Zachecony marketingowymi komentarzami MarG zrobilem wczoraj spacer na teren budowy P64. Spacer prowadzil z mojego mieszkania na Starym Podgorzu przez Planty, Krolewska i ul. Lea. Jak dotarlem na miejsce mialem wrazenie, ze to na koncu swiata. Okolica poki co uboga w cokolowiek sensowenego (sklepy, kina itd). Zeby dojsc do Blon, czy na Kopiec to juz kolejne kilosy. Bloki rozczarowuja. Zwykle popielate kloce z karykaturalnie wymalowanymi balkonami na bialo (krata design). Czy to ma sie tak podobac? Widocznie kwestia gustu.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2020, 21:07 przez Witt, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakbyś tam mieszkał to i może by Ci się spodobało.
Rak pisze:Jakbyś tam mieszkał to i może by Ci się spodobało.
Moglbys uscislic?
Mar G pisze:Otwarcie CM CC 2023
W jakim celu te zdjęcia sali koncertowej z Cichego Kącika?
Jeżeli powstanie to prawdopodobnie nie w takiej formie i w odległości prawie kilometr od Przybyszewskiego.
Brak związku z inwestycją.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”