Osiedle Ozon a izolacja akustyczna - pytanie
Osiedle Ozon a izolacja akustyczna - pytanie
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania z drugiego etapu Ozonu, w związku z czym mam proste pytanie do mieszkańców już istniejących bloków na tym osiedlu - czy słyszycie swoich sąsiadów przez ściany/sufity/podłogi? Nie mam na myśli sytuacji gdy ktoś robi głośną imprezę (choć idealnie byłoby nie słyszeć i tego), ale życie codzienne, rozmowy itd. Niestety, na swoim starym mieszkaniu doprowadza mnie to do szewskiej pasji i bardzo chciałbym tego uniknąć.
Re: Osiedle Ozon a izolacja akustyczna - pytanie
Ja nie mam takich problemów,a jak będzie na OZON II i w jakiej technologii wykonane ściany tego nie wiem i ty też się nie dowiesz do póki nie zamieszkasz.
Re: Osiedle Ozon a izolacja akustyczna - pytanie
NOWY 2018 pisze:Ja nie mam takich problemów,a jak będzie na OZON II i w jakiej technologii wykonane ściany tego nie wiem i ty też się nie dowiesz do póki nie zamieszkasz.
Dziękuję za odpowiedź. Słyszałem, że technologia jest/będzie podobna, stąd moje pytanie.
Re: Osiedle Ozon a izolacja akustyczna mieszkań - pytanie
I jak wygląda izolacja akustyczna mieszkań w kolejnych etapach z perspektywy mieszkania w nich już przez jakiś czas? Mieszkania są dobrze wygłuszone czy słuchać wszystko, co dzieje się u sąsiadów?
Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”