pozdro pisze:Ja bym kupil po 6 tys tak to wole dom w centrum zabierzowa za 600 tys przynajmniej lepsza komunikacja bo pociagiem 10 min na dworzec
Chłopie pokaż mi dom nie domek z Zabierzowie za 600K

pozdro pisze:Ja bym kupil po 6 tys tak to wole dom w centrum zabierzowa za 600 tys przynajmniej lepsza komunikacja bo pociagiem 10 min na dworzec
_dwd_ pisze:A zauważyliście, że termin oddania inwestycji to dopiero Q2 2023? To za prawie 3 lata. Chyba nie liczycie, że już się wszystko sprzeda?
Tętnowski ma chyba generalnie już teraz jakieś kłopoty, bo w innym wątku ludzie donoszą, że jest już prawie 3-miesięczne opóźnienie z przeniesieniem własności na os. Pasteura.
Szczerze wątpię, że mają całą inwestycję sfinansowaną i mogą sobie czekać do Q2 2023 ze sprzedażą.
_dwd_ pisze:Z tego, co wiem mają kłopot z przyłączami, bo przez wirusa i budowę tramwaju na górkę narodową były jakieś obsuwy.
ragar pisze:A co, jak go stać, to niech i sobie cały budynek zbuduje i trzyma pusty, i co z tego. Jak ma gotówkę albo mocne nerwy, to nie ma się z czym spieszyć, a może ma i jedno i drugie. Swoją drogą był ktoś ostatnio w okolicy budowy i widział postępy, co tam teraz już budują?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 37 gości