Happy Homes - osiedle domów jednorodzinnych (Dojazdów k. Krakowa) / opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
nanu

Re: Happy Homes - osiedle domów jednorodzinnych (Dojazdów k. Krakowa) / opinie i forum

Postautor: nanu » 28 wrz 2020, 11:31

pozdro pisze:Jak dla mnie spoko tylko bym z garazu salon zrobil z panoramicznym oknem a garasz w ogrodku czy cos. Zeby paneli fotowoltaicznych dolozyc.

Nie wiem jaka lokalizacja. Bo dla mnie wazna tez bliskosc skm ; )
Jak patrze to linia kolejowa nie jest daleko. Przystanki zastow czy baranow dostepne rowerem pieszo autem. Jak sa park and ride. To calkiem spoko. Circa 15min na dworzec glowny

Znalazłeś na stronie plan mieszkania? Gdzie? Ja się oszukałam, mój mąż też patrzył i nic nie znaleźliśmy. Tylko tabelkę z liczbą sypialni i metrażem.

Nowy pisze:
WiktorR pisze:Te „domy” to dramat.

Ale niby dlaczego to taki dramat? Chyba sporo takich inwestycji powstaje w okolicach Krakowa.

Podpinam się - dlaczego dramat? Właśnie wygląda standardowo i nie tragicznie - to nie szeregówka i mikroskopijny trawniczek jako ogród przed "domem".

megi

Re: Happy Homes - osiedle domów jednorodzinnych (Dojazdów k. Krakowa) / opinie i forum

Postautor: megi » 28 wrz 2020, 15:42

A jak wygląda dojazd z okolicy inwestycji Happy Homes do centrum Krakowa? Może ktoś się podzieli doświadczeniami albo swoją wiedzą w tym zakresie?

wielblad

Postautor: wielblad » 27 sty 2021, 19:39

W pandemii ok 20-30 min w okolice rakowic, normalnie to od 40 min w górę... Inwestycja fajna na wizualizacji, polecam wybrać się tam osobiście, szczególnie na rowerze :lol: :lol:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”