Aleja Pokoju Kraków od Budrem (ul. Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Krzysztof14

Re: Aleja Pokoju Kraków od Budrem (Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum

Postautor: Krzysztof14 » 22 lut 2020, 18:51

Szukam kontaktu z Nabywcami mieszkań w tej inwestycji, Na Łąkach , Kraków, Budrem.
wpkaak@wp.pl

trabel

Re: Aleja Pokoju Kraków od Budrem (Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum

Postautor: trabel » 06 paź 2020, 7:40

Jak tam bedzie sprawa z dojazdem rozwiazana?

lamia.reno

Postautor: lamia.reno » 06 paź 2020, 12:02

Będzie droga od strony inwestycji Atala. Nie planują tej szutrowej drogi od strony M1 poprawiać bo to niby jest droga miasta

Hatifnaty

Nabywcy mieszkań Na Łąkach/ Aleja Pokoju Budrem

Postautor: Hatifnaty » 09 paź 2020, 11:20

Dzień dobry,
od niedawna jestem właścicielem mieszkania w inwestycji Na Łąkach, dewelopera BudRem. Czy ktoś jest w tej samej sytuacji i chciałby się podzielić doświadczeniami?

Czy były jakieś problemy z deweloperem?
Czy ktoś otrzymał informację np miesc postojowych naziemnych?
Czy ktoś uzgodnił z deweloperam budowę ścianek wewnętrznych?

Dziękuję!

lamia.reno

Re: Nabywcy mieszkań Na Łąkach / Aleja Pokoju Budrem

Postautor: lamia.reno » 09 paź 2020, 17:19

Ja jestem na etpaie dogadywania szczegolow ale nie wiem jeszcze czy ostatecznie się zdecyduje :-)

Chętnie pogadam lamia.reno(at)poczta.fm

lamia.reno

Re: Aleja Pokoju Kraków od Budrem (ul. Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum

Postautor: lamia.reno » 29 paź 2020, 15:58

Ze swojej strony zrezygnowałem ze współpracy z deweloperem.
Jeżeli macie jakieś zapewnienia ze strony biura sprzedaży na temat rabatu to proście o potwierdzenie kwot emailem. W rozmowie telefonicznej wszystko było pięknie i ładnie, a po pojawieniu się w biurze sprzedaży okazało się, że omawiane tematy są już neiaktualne i cena mieszkania jest inna niż do tej pory uzgodniona telefonicznie. Kwestia dotyczyła komórki lokatorskiej, która w dyskusji telefonicznej / mejlowej była by w kolejnym dniu przy wizycie w biurze celem dopięcia szczegółów już jej nie było. Uzgodniona cena mieszkania z miejscem i komórką, a ostateczna cena mieszkania z miejscem bez komórki praktycznie bez róznicy. Może miałem pecha i był to niefortunny zbieg okoliczności i ktoś mnie ubiegł. Nie mniej jednak podejrzenie, że była to chęć złowienia klienta by jak już jest zdecydowany zaproponować nieco gorsze warunki gdzies tam w glowie jest.
Życzę więcej szczęścia niż ja miałem :)

Przy zakupie weźcie także pod uwagę, że:
Deweloper nie buduje ścianek działowych w mieszkaniach
Przedstawiona powierzchnia mieszkania obejmuje metraż pod ściankami działowymi. Nie jest to jednak jasno opisane jak u innych deweloperów gdzie podana jest informacja o powierzchni użytkowej.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2021, 18:07 przez lamia.reno, łącznie zmieniany 1 raz.

Mar G

Re: Aleja Pokoju Kraków od Budrem (ul. Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum

Postautor: Mar G » 29 paź 2020, 16:35

Przepraszam - nie buduje ścianek działowych - czyli również nie uzbraja w elektrykę i nie tynkuje ?

lamia.reno

Postautor: lamia.reno » 29 paź 2020, 16:52

Mar G pisze:Przepraszam - nie buduje ścianek działowych - czyli również nie uzbraja w elektrykę i nie tynkuje ?

Nie wiem czy odpowiem super precyzyjnie. Wyłączniki punktów świetlnych są wyprowadzone (więc chyba wisi jakiś kabel), natomiast gniazda są tylko na najbliższej ścianie (nie będącej działową).

Mar G

Postautor: Mar G » 29 paź 2020, 17:53

Faktycznie, wygląda, że tylko łazienkę wydzielają. reszta do aranżacji, otynkowania , okablowania itd.

Obrazek

piotrekdom

Postautor: piotrekdom » 29 paź 2020, 17:56

Ło jezu, ale dziura. Tylko ściany zewnętrzne, tego jeszcze nie grali :lol:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”