Nowa Myśliwska Kraków od Budimex Nieruchomości (Płaszów) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pablo32

Re: Nowa Myśliwska Kraków od Budimex Nieruchomości (Płaszów) - opinie na forum

Postautor: pablo32 » 15 wrz 2020, 14:12

klops pisze:Cięgnie mnie do Płaszowa, lubimy tu łazić z burkiem. Dopiero rozglądamy się za mieszkaniem - polecacie ten Budimex?

Tak, tereny są super. Spacery po wałach itp, ale jak będzie coraz więcej ludzi...

Budimex oceniam pół na pół. Z jednej strony solidna budowa jak bunkier z dużą ilością metalu, grube ściany, ale z drugiej wykończenia najtańszymi materiałami i mało uwagi przykładają do szczegółów, trzeba pilnować wszystkiego podczas odbiorów. Jest też teraz duża I chyba tańsza inwestycja naprzeciwko, nr 68, ale nie znam szczegółów.

Mimo wszystko bym polecił Budimex, ale nie jestem osobą wymagająca. Bardziej zwrócił bym uwagę czy nie ma ścisku jak przy 66.

icOna

Postautor: icOna » 15 wrz 2020, 14:22

pablo32 pisze:Jest też teraz duża I chyba tańsza inwestycja naprzeciwko, nr 68, ale nie znam szczegółów.

Mowa o CityVibe.pl
Wątek: City Vibe Kraków

sky83

Postautor: sky83 » 21 wrz 2020, 7:28

Akurat nie sądzę żeby pandemia miała wpływ na koszty (przynajmniej w tym roku). Ja np. i inni koledzy na budowie nie mieliśmy Lockdownu, tylko zalecenia o utrzymaniu odstępu + płyn do dezynfekcji. Tak naprawdę przyszły rok ilość nowych inwestycji, jeśli ich liczba spadnie to naturalnie spadną też koszty budowy, firmy będą bardziej ciąć pasa i brać roboty po kosztach lub nawet na minusie, żeby zapewnić jakiś przepływ pieniądza. Ale dzisiaj to czysta spekulacja.

Trabb

Postautor: Trabb » 07 paź 2020, 0:21

Swoją drogą, nie wiem czy jest tu na tyle dużo osób które kupiły mieszkania w tej inwestycji, ale może warto byłoby założyć osobne forum dla zainteresowanych?

budfen

Postautor: budfen » 08 paź 2020, 15:08

Trabb pisze:Swoją drogą, nie wiem czy jest tu na tyle dużo osób które kupiły mieszkania w tej inwestycji, ale może warto byłoby założyć osobne forum dla zainteresowanych?

popieram :)

plaszak

Postautor: plaszak » 09 paź 2020, 12:08

budfen pisze:
Trabb pisze:Swoją drogą, nie wiem czy jest tu na tyle dużo osób które kupiły mieszkania w tej inwestycji, ale może warto byłoby założyć osobne forum dla zainteresowanych?

popieram :)

No i widziałem, że pojawiło się forum mieszkańców osiedla Nowa Myśliwska, wiec chyba admin czyta. Pewnie sporo tematów będzie podobnych do City Vibe, skoro to podobna okolica :)

sky83

Postautor: sky83 » 06 gru 2020, 11:22

Aby ożywić temat wrzucam zdjęcie z ostatniego tygodnia :)

Obrazek

Gedono

Postautor: Gedono » 06 gru 2020, 16:43

Przecież tam już praktycznie wszystko sprzedane..

budfen

Postautor: budfen » 06 gru 2020, 17:25

a kiedy rusza drugi etap?
chociaż niezłe zagęszczenie się tam robi...

plaszak

Postautor: plaszak » 06 gru 2020, 21:48

sky83 pisze:Aby ożywić temat wrzucam zdjęcie z ostatniego tygodnia :)

Super zdjęcie @sky83 i bardzo dobre wieści, "kradnę" do wątku o budowie Nowej Myśliwskiej w Krakowie :) Ile to procent zaawansowania inwestycji?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”