Odbiory nowych mieszkań do dewelopera Matejek - Wzgórze Krzemionki
Re: Odbiory nowych mieszkań do dewelopera Matejek - Wzgórze Krzemionki
Ostatecznie odebrane 

Odebrane ostatecznie. Poprawki trwaly 3 tygodnie 

rzel pisze:Odebrane ostatecznie. Poprawki trwaly 3 tygodnie
No to tak jak u mnie. Masz już termin na spotkanie z notariuszem?
Tak, za 2 tygodnie.
hej, chciałem dowiedzieć się na jakim etapie jest obecnie odbiór mieszkań, chodzi dokładnie o numer klatki.
w grudniu zostałem poinformowany, że odbiór odbywa się klatkami po kolei, i w 3 klatce terminy będą wyznaczane w połowie stycznia na koniec stycznia/początek lutego. w styczniu podano info, że 3 klatka została przesunięta na koniec kolejki i odbiory będą wyznaczane w połowie lutego na koniec lutego/początek marca. obecnie biuro dalej nie wyznacza terminu tylko podaje, że "oczekuje na potwierdzenie przez biuro budowy gotowości odbioru mieszkania". strasznie mnie to irytuje.
kto z was (która klatka) odbiera obecnie mieszkania? z jakim wyprzedzeniem biuro wyznacza terminy odbiorów?
w grudniu zostałem poinformowany, że odbiór odbywa się klatkami po kolei, i w 3 klatce terminy będą wyznaczane w połowie stycznia na koniec stycznia/początek lutego. w styczniu podano info, że 3 klatka została przesunięta na koniec kolejki i odbiory będą wyznaczane w połowie lutego na koniec lutego/początek marca. obecnie biuro dalej nie wyznacza terminu tylko podaje, że "oczekuje na potwierdzenie przez biuro budowy gotowości odbioru mieszkania". strasznie mnie to irytuje.
kto z was (która klatka) odbiera obecnie mieszkania? z jakim wyprzedzeniem biuro wyznacza terminy odbiorów?
A kiedy rozmawiałeś z biurem dewelopera? Odbiory klatki trzeciej rozpoczęły się w tym tygodniu.
heh.... rozmawiam z nimi co tydzień a ostatni raz było dzisiaj, i poinformowali mnie, że moje mieszkanie w 3 klatce cały czas nie jest gotowe i czekają na info od biura budowy o gotowości. @kraklove, możesz mi podać na którym piętrze masz mieszkanie skoro już masz termin, i z jakim odstępem czasowym został wyznaczony? ja 3 piętro
-
Dobry wieczór,
Ja dziś miałam odbiór mieszkania na parterze w III klatce.
Widzieliśmy, że jeszcze robili jakieś poprawki w mieszkaniach na wyższych piętrach, pewnie dlatego są jakieś opóźnienia.
Termin odbioru miałam ustalany tydzień temu.
Ja chciałabym się dowiedzieć o sprawę podłączenia prądu. Ile czasu czekaliście na Tauron? Co jest potrzebne, żeby złożyć wniosek o licznik i prąd?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam
Ola
Ja dziś miałam odbiór mieszkania na parterze w III klatce.
Widzieliśmy, że jeszcze robili jakieś poprawki w mieszkaniach na wyższych piętrach, pewnie dlatego są jakieś opóźnienia.
Termin odbioru miałam ustalany tydzień temu.
Ja chciałabym się dowiedzieć o sprawę podłączenia prądu. Ile czasu czekaliście na Tauron? Co jest potrzebne, żeby złożyć wniosek o licznik i prąd?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam
Ola
Hej, w klatce nr 2 na parterze jest wózkownia. Kto ma klucz do tego pomieszczenia? Klucz systemowy nie pasuje.
EDIT: Administrator budynku posiada klucz i można go u nich dorobić.
EDIT: Administrator budynku posiada klucz i można go u nich dorobić.
Wróć do „Inwestycja Wzgórze Krzemionki Kraków - forum mieszkańców osiedla”