Imperial Citi Yes Kraków od Imperial Capital - forum i opinie o inwestycji
Re: Imperial City Yes Kraków od Imperial Capital - forum i opinie o inwestycji
Ktoś może orientował się w sprawie planu zagospodarowania tej okolicy? Ponoć lasek Czyżyński ma zostać, ale co z ulicą Cichociemnych AK? Czyżby szykowała się budowa łącząca Al. Pokoju z Nowohucką właśnie przez tą okolicę?
- Załączniki
-
- nowohucka.jpg (239.11 KiB) Przejrzano 8130 razy
-
Z tego planu wynika, że tak: bip.krakow.pl/zalaczniki/dokumenty/n/221314 (droga lokalna o przekroju 1x2)
Takie połączenie istnieje już teraz ale droga jest wąska i w większości nieutwardzona toteż nikt nią nie jeździ.
Takie połączenie istnieje już teraz ale droga jest wąska i w większości nieutwardzona toteż nikt nią nie jeździ.
Ma ktoś jakieś zdjęcia z placu budowy ?
A myślałem, że przez epidemię zwolnili tam z pracami, jednak wychodzi na to, że wcale nie. Orientuje się ktoś może jak idzie im sprzedaż?
ragar pisze:A myślałem, że przez epidemię zwolnili tam z pracami, jednak wychodzi na to, że wcale nie. Orientuje się ktoś może jak idzie im sprzedaż?
Tutaj masz podgląd stanu faktycznego, my kupiliśmy wczoraj mieszkanie i dzisiaj już jest na czerwono.
imperialcitiyes.pl/wyszukiwarka-graficzna/?floor=0
Gannicus pisze:ragar pisze:A myślałem, że przez epidemię zwolnili tam z pracami, jednak wychodzi na to, że wcale nie. Orientuje się ktoś może jak idzie im sprzedaż?
Tutaj masz podgląd stanu faktycznego, my kupiliśmy wczoraj mieszkanie i dzisiaj już jest na czerwono.
od której strony kupiłeś mieszkanie , da tu się jakoś skontaktować prywatnie czy to forum jest tak zacofane ?
Madmad pisze:Gannicus pisze:ragar pisze:A myślałem, że przez epidemię zwolnili tam z pracami, jednak wychodzi na to, że wcale nie. Orientuje się ktoś może jak idzie im sprzedaż?
od której strony kupiłeś mieszkanie , da tu się jakoś skontaktować prywatnie czy to forum jest tak zacofane ?
Zachód.
Tak forum jest zacofane

Wpadnij na to forum:
https://noweczyzyny.com/forum/
Jest tam założony temat o tej inwestycji.
A ja i tak wrzucę trochę zdjęć z budowy tej inwestycji, prace zielne dosyć zaawansowane.

Robią zbrojenia ścian poziomu -1, już też chyba jakiś beton był lany, na pewno są szalunki.

Panowie robotnicy całkiem się uwijają na budowie osiedla Imperial City Yes.

Robią zbrojenia ścian poziomu -1, już też chyba jakiś beton był lany, na pewno są szalunki.

Panowie robotnicy całkiem się uwijają na budowie osiedla Imperial City Yes.
Oby dalej tak szybko to szło 

Cześć, czy mieliście problemy z wprowadzeniem zmian lokatorskich w projekcie mieszkania w Imperial City Yes? Czy jest tutaj może ktoś, komu udało się je wprowadzić?
Z tego co się dowiedziałem, to deweloper ma duże problemy ze zmianami, chociaż na początku podczas podpisywania umowy nie mówił nic o jakichkolwiek przeszkodach, a teraz nie zgadza się na korekty (elektryka, ściana działowa) i wprowadza milion poprawek do projektu, w tym np nie uwzględnia innych wysokości rozmieszczenia gniazdek niż 30 i 80 cm, co jest dość sporym utrudnieniem.
Jak to wyglada u innych deweloperów, czy udało się komuś coś wywalczyć?
Z tego co się dowiedziałem, to deweloper ma duże problemy ze zmianami, chociaż na początku podczas podpisywania umowy nie mówił nic o jakichkolwiek przeszkodach, a teraz nie zgadza się na korekty (elektryka, ściana działowa) i wprowadza milion poprawek do projektu, w tym np nie uwzględnia innych wysokości rozmieszczenia gniazdek niż 30 i 80 cm, co jest dość sporym utrudnieniem.
Jak to wyglada u innych deweloperów, czy udało się komuś coś wywalczyć?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”