Jasna Czyżyny Kraków od Jasna Invest - opinie na forum o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
ITGeek

Re: Jakie ogrzewanie w nowym bloku przy pasie startowym - Jasna Czyżyny Kraków

Postautor: ITGeek » 16 paź 2020, 2:22

iti pisze:Orientuje się ktoś może, jaki będzie system ogrzewania w budowanym przez dewelopera Jasna Invest bloku przy pasie? Będzie ciepło i ciepła woda z sieci miejskiej, czy jakiś wynalazek w postaci własnej kotłowni czy coś podobnego?

Centralne ogrzewanie i ciepła woda użytkowa pochodzi z miejskiej sieci ciepłowniczej

iti

Re: Jasna Czyżyny Kraków od Jasna Invest - opinie na forum o inwestycji

Postautor: iti » 16 paź 2020, 20:51

No to jedyne słuszne rozwiązanie kwestii ogrzewania w mieście.

Pola

Postautor: Pola » 25 paź 2020, 20:20

okoproroka pisze:Moja opinia o tym deweloperze jest NEGATYWNA. Podczas podpisywania umowy rezerwacyjnej wykiwali mnie na około 9 tysięcy.
W piątek 2.10.2020 deweloper zmienił ceny na wyższe. Podniósł ceny mieszkań o około 9 - 10 tysięcy. Wcześniej zrobiłem zrzuty ekranu
więc wiem jakie ceny były podawane do sprzedaży a tu nagle wzrost. Co prawda biuro mają posprzątane, ale sama osoba do kontaktu z klientem czyli chyba szanowny deweloper niesamowicie nie komunikatywny. Dobry z niego gracz, wie jak wykiwać i udaje mu się to przez tą swoją nie komunikatywność. Najpierw niby rezerwacje nie zobowiązujące, a potem przy podpisywaniu umowy niespodzianka.

Czy udało Ci się rozwiązać tę sprawę?

Pola

Postautor: Pola » 25 paź 2020, 20:21

Czy ktoś ma może aktualne zdjęcia z budowy?

Pola

Postautor: Pola » 25 paź 2020, 20:25

Czy ktoś ma może aktualne zdjęcia z budowy?

ITGeek

Postautor: ITGeek » 25 paź 2020, 20:32

Tutaj masz z 20.10

investmap.pl/inwestycja/krakow-jasna-invest-czyzyny,13227.html

Pola

Postautor: Pola » 25 paź 2020, 20:43

ITGeek pisze:Tutaj masz z 20.10

investmap.pl/inwestycja/krakow-jasna-invest-czyzyny,13227.html

dziękuję

czang

Postautor: czang » 01 lis 2020, 22:48

Pola pisze:dziękuję

Widziałem ostatnio, że kończą już strop nad kondygnacją podziemną, więc idzie im szybko, pogada jak na razie niezła, więc można budować.

okoproroka

Postautor: okoproroka » 08 lis 2020, 20:16

Pola pisze:
okoproroka pisze:Moja opinia o tym deweloperze jest NEGATYWNA. Podczas podpisywania umowy rezerwacyjnej wykiwali mnie na około 9 tysięcy.
W piątek 2.10.2020 deweloper zmienił ceny na wyższe. Podniósł ceny mieszkań o około 9 - 10 tysięcy. Wcześniej zrobiłem zrzuty ekranu
więc wiem jakie ceny były podawane do sprzedaży a tu nagle wzrost. Co prawda biuro mają posprzątane, ale sama osoba do kontaktu z klientem czyli chyba szanowny deweloper niesamowicie nie komunikatywny. Dobry z niego gracz, wie jak wykiwać i udaje mu się to przez tą swoją nie komunikatywność. Najpierw niby rezerwacje nie zobowiązujące, a potem przy podpisywaniu umowy niespodzianka.

Czy udało Ci się rozwiązać tę sprawę?

Moja sprawa zakończyła się dla mnie pozytywnie tzn. bez obciążenia finansowego. Nigdy nie kupię czegokolwiek od osoby, która mną gardzi mową ciała dając mnie do zrozumienia, że jestem gorszy, biedniejszy czy nie wiem dlaczego wręcz w psychopatyczny sposób. I nie ma to znaczenia czy wydaję 1 zł czy 400 000 zł. Ja mieszkam w domu, a to był pomysł córki, żeby jej kupić. Zresztą nawet lepiej bo bez komórki lokatorskiej to kiepskie mieszkanie, szybko zostanie zagracone i nie bedzie komfortu żadnego. Tam by były dobre mieszkania większe dla rodziny z komórkami lok. żeby się fajnie mieszkało. Natomiast zaprojektowane są mieszkania, takie, żeby było ich więcej, z przechodnimi pokojami. Ble.

iti

Postautor: iti » 13 lis 2020, 0:32

Tak czy inaczej budowa idzie całkiem sprawnie, rośnie już parter bloku.

Obrazek

Widać, że ściany budują z silikatów, o ile kojarzę, to całkiem dobry materiał budowlany.

Obrazek

Jeżeli chodzi o samego dewelopera, to kojarzę znajomego, który brał od nich nie jedno mieszkanie i nie narzeka na współpracę z nimi.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”