Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Hm, coś ze mną nie tak, mogę prosić link do budżetów z podziałem na dzielnice?
Przeceniasz Urząd Majchrowskiego.
Dostępny jest tylko scan wydruku ... kilkaset stron.
bip.krakow.pl/?dok_id=103305&sub=wtoku&_ga=2.183869222.1670957632.1605466990-731200653.1590837165
Szukaj Druk 1558 z podpunktami - tam są PDFy
Dostępny jest tylko scan wydruku ... kilkaset stron.
bip.krakow.pl/?dok_id=103305&sub=wtoku&_ga=2.183869222.1670957632.1605466990-731200653.1590837165
Szukaj Druk 1558 z podpunktami - tam są PDFy
w WPF znalazłem Trasę Zwierzyniecką.
Planowane zakończenie budowy do 2044.

Planowane zakończenie budowy do 2044.

Pewnie faktycznie potrwa to jeszcze wiele lat, ale jednak można spodziewać się, że Trasa Zwierzyniecka jednak kiedyś powstanie. To element III obwodnicy Krakowa, i to dosyć ważny, trudno oczekiwać, że prace nad nim zostaną zarzucone. Tym bardziej, że będzie na pewno parcie w przyszłości na ograniczenie ruchu na Alejach Trzech Wieszczów, już ostatnio zostały wpisane do rejestru zabytków jako całość. A nie da się tego zrobić, bez wybudowania alternatywnej trasy.
Pełna zgoda, żałosne jest jednak że ma to zająć ćwierć wieku kolejne. Do tego czasu kończąca się ślepo pod Kobierzyńską Trasa Łagiewnicka pewnie się rozsypie.
Gdyby to szybko powstało śmigało by się tunelem z tej części miasta na drugą stronę Wisły w kilka minut.
Gdyby to szybko powstało śmigało by się tunelem z tej części miasta na drugą stronę Wisły w kilka minut.
Mar G pisze:Pełna zgoda, żałosne jest jednak że ma to zająć ćwierć wieku kolejne. Do tego czasu kończąca się ślepo pod Kobierzyńską Trasa Łagiewnicka pewnie się rozsypie.
Eeee, mam nadzieję, że jednak zrobią to szybciej, niż za 20 lat. Chyba nikt nie będzie trzymał Trasy Łagiewnckiej tak "zaślepionej". Wiem, że w Krakowie zazwyczaj raczej później, niż wcześniej, ale nie chce mi się wierzyć, że będą chcieli z tym czekać przez kolejne ćwierćwiecze prawie.
Tym bardziej, że ruszają też z jakimiś przygotowaniami do Trasy Ciepłowniczej i Trasy Nowopłaszowskiej.
Tak, tylko tutaj trzeba grube miliardy.
Nieporownywalne z pozostałymi projektami. Kwestia gdzie położą priorytety.
Nieporownywalne z pozostałymi projektami. Kwestia gdzie położą priorytety.
Jesienne fotki GK wrzuciła.
gazetakrakowska.pl/jesienny-krakow-widziany-z-gory-wspaniale-kolorowe-widoki-z-kopca-kosciuszki-zdjecia/ga/c1-15305509/zd/46629351

gazetakrakowska.pl/jesienny-krakow-widziany-z-gory-wspaniale-kolorowe-widoki-z-kopca-kosciuszki-zdjecia/ga/c1-15305509/zd/46629351

borja_sv pisze:Dobry!
Jestem prawie zdeterminowany, aby kupić mieszkanie B5.2M30 w II etapie za około 578 tys. Zł z parkingiem i komórką lokatorską.
Kogoś, kto pomoże mi przekonać się do sfinalizowania zakupu?
Dziękuję Ci!
widzę, że rezerwacja zrobiona .
Mar G pisze:borja_sv pisze:Dobry!
Jestem prawie zdeterminowany, aby kupić mieszkanie B5.2M30 w II etapie za około 578 tys. Zł z parkingiem i komórką lokatorską.
Kogoś, kto pomoże mi przekonać się do sfinalizowania zakupu?
Dziękuję Ci!
widzę, że rezerwacja zrobiona .
To pytanie brzmi jakby ktoś użył Google translatora. Może ktoś nie mówi po Polsku i dlatego to pytanie bylo sformułowane w ten sposób
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”