Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
Re: Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
My tu gadu gadu a ATAL właśnie wstawił mieszkania na Zabłociu po 22k za metr 

Re: Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
WiktorR pisze:My tu gadu gadu a ATAL właśnie wstawił mieszkania na Zabłociu po 22k za metr
Papier wszystko przyjmie

matkow pisze:WiktorR pisze:My tu gadu gadu a ATAL właśnie wstawił mieszkania na Zabłociu po 22k za metr
Papier wszystko przyjmie
Dzwoniłem, na te największe maja listę rezerwowa

WiktorR pisze:Dzwoniłem, na te największe maja listę rezerwowa
Największe raczej bliżej tej dolnej granicy. Chodziło mi o te 22k z doopy

matkow pisze:WiktorR pisze:Dzwoniłem, na te największe maja listę rezerwowa
Największe raczej bliżej tej dolnej granicy. Chodziło mi o te 22k z doopy
Te największe są po 22k, bo są na najwyżej

WiktorR pisze:Te największe są po 22k, bo są na najwyżej
Ciekawe. Z tego co pamiętam ATAL kształtuje politykę cenową w oparciu o metraż a nie kondygnacje. Możliwe, że na prestiżowym Zabłociu zmienili strategię

Haha...no jasne. Wystawili takie ceny bo chyba czytaja tutejszych trolli. Opuszcza ceny na wiosne o 20/30% i bedziecie mieli te wasze obnizki.... 

Witt pisze:Haha...no jasne. Wystawili takie ceny bo chyba czytaja tutejszych trolli. Opuszcza ceny na wiosne o 20/30% i bedziecie mieli te wasze obnizki....
Mogą obniżyć nawet 50%

matkow pisze:Witt pisze:Haha...no jasne. Wystawili takie ceny bo chyba czytaja tutejszych trolli. Opuszcza ceny na wiosne o 20/30% i bedziecie mieli te wasze obnizki....
Mogą obniżyć nawet 50%Wg moich kryteriów w tym miejscu uczciwa była cena z I etapu czyli 7,5-8,5k i grosza złamanego więcej nie dam.
Mieszkania z tarasami po 60m2 widokiem na cała panoramę Krakowa, Wawel, Wisłę po 8k za metr ?

Mieszkania z dwóch ostatnich kondygnacji to będą „perełki”. Takich nowych mieszkań już praktycznie nie będzie, bo nie ma gdzie ich budować.
WiktorR pisze:Mieszkania z tarasami po 60m2 widokiem na cała panoramę Krakowa, Wawel, Wisłę po 8k za metr ?Mieszkania z dwóch ostatnich kondygnacji to będą „perełki”. Takich nowych mieszkań już praktycznie nie będzie, bo nie ma gdzie ich budować.
Zgoda, że za te walory można zapłacić nieco premium ale 22 kafle? Nie sądzę. To nie rynek. Natomiast III etap już jest zasłonięty przez Garden Residence a kwota 13k z kosmosu dalej widnieje na stronie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”