Dopinają temat zdaje się. Trochę sąsiedzi blokują - bo mieli dotąd swojskie życie tam ... to trwa
gazetakrakowska.pl/krakow-na-woli-justowskiej-stanie-ponad-200-domow-i-w-dodatku-market/ar/c3-13001954
krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,24439876,wola-justowska-kiedy-ul-krolowej-jadwigi-doczeka-sie-remontu.html
krakow.naszemiasto.pl/uniwersytet-rolniczy-sprzeda-teren-deweloperom-to-realny/ar/c3-4744625
Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
Re: Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
Ostatnio zmieniony 27 lis 2020, 18:22 przez Mar G, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
pozdro pisze:To będą musieli na dachu zbudować. Angel Green to akurato ożywiłby ten Żabiniec bo tam tak slumsowato teraz jest.
Mi się ostatnio idea domku w Krakowie, tak na obrzeżach przy SKM podoba. By jakieś domki zaczęli budować Kraków Mydlniki Wapienniki czy inne. Podłużna Atal miał coś budować? Cena 6000zł/m2 i biorę.
Ale ceny mają takie, że spadłem z krzesła.
Sprzedali to co poszło po pracownikach i rodzine.

Ale osiedle będzie ładne, widziałem wizualizacje.
Mar G pisze:Dopinają temat zdaje się. Trochę sąsiedzi blokują - bo mieli dotąd swojskie życie tam ... to trwa
gazetakrakowska.pl/krakow-na-woli-justowskiej-stanie-ponad-200-domow-i-w-dodatku-market/ar/c3-13001954
krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,24439876,wola-justowska-kiedy-ul-krolowej-jadwigi-doczeka-sie-remontu.html
krakow.naszemiasto.pl/uniwersytet-rolniczy-sprzeda-teren-deweloperom-to-realny/ar/c3-4744625
Jak słyszę albo widzę szeregówka to mi ciśnienie skaczę do 300/300 mmHg

zwłaszcza, że w Krakowie szeregowy dom jednorodzinny miewa różne formy docelowe ... 200 "domów" x 10 robi cyfrę ...

Nikt tma sie na domki nie zgodzi to sa tereny zielone rekreacyjne cala Pylna ja tam pedałuje co weekend jak jest dodatnia temperatura 

Jak budować dom, to tylko drewniany. Niesamowity klimat wart każdych pieniędzy. Jakby ktoś chciał spełnić marzenia, to mam namiar na pewnego sprzedawcę.
pozdro pisze:Nikt tma sie na domki nie zgodzi to sa tereny zielone rekreacyjne cala Pylna ja tam pedałuje co weekend jak jest dodatnia temperatura
Hehe, nikt, absolutnie .... nie po to skupowali teren żeby trawę kosić. Beton się poleje wokoło - to Kraków
krakow.pl/aktualnosci/228173,29,komunikat,kolejny_plan_miejscowy_wszedl_w_zycie.html
Z treści wynika, że Prezydent nie zgodził się jedynie , aby działki Atala pod każdy sznur szeregówek były mniejsze niż 7 arów.

Ostatnio zmieniony 27 lis 2020, 20:31 przez Mar G, łącznie zmieniany 1 raz.
Pedałuj tam dopóki tak zielono - ostatni sezon pewnie niestety

No tego sie obawiam ze zabuduja domami potem autostradami balicka zwierzyniecka i bedzie slumsowato i beznadziejnie. Wtedy juz nic mnie na Krowodrzy nie bedzie trzymac, wyprowadzam sie
Tak przeglądam i pdoobno to jest za 600 tys zl, to nie glupia opcja sie wydaje
obido.pl/rynek-pierwotny-krakow/osiedle-bonarka-living/mieszkanie-b_119.html#detal

Tak przeglądam i pdoobno to jest za 600 tys zl, to nie glupia opcja sie wydaje
obido.pl/rynek-pierwotny-krakow/osiedle-bonarka-living/mieszkanie-b_119.html#detal
A sprzedaja gdzies w Krakowie jakies penthouse takie zeby moec ladny taras z 50m2 z widokiem na babia gore ?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”