Greenarrow pisze:cryptoman_3122 pisze:Dzień dobry,
Czy posiada ktoś może jakieś nowe informacje, bądź już zakupił mieszkanie w inwestycji i dałby radę się podzielić ?

Mam już podpisaną umowę. Może będę mógł pomóc, jaka informację potrzebujesz?
Czy orientujesz się może, jaki jest plan miejscowego zagospodarowania? Na prawo od bloku stoi stary dom, na lewo zaś widzę sporo miejsca jeszcze.
Dodatkowo zastanawia mnie, na ile uciążliwa jest bliskość torów, to już pewnie do okolicznych mieszkańców, pewnie udam się za dnia i popytam ludzi ,jeśli uda mi się coś sfinalizować w tej inwestycji.
I tak ogólnie pytając, czy są jakieś uciążliwości/ minusy ,które świadomie zaakceptowałeś wybierając tę inwestycję ? Wiem, że pytanie może dziwnie brzmi, ale prowadzę intensywne poszukiwania już od miesiąca i wszędzie było coś nie tak - albo termin oddania za ponad 2 lata, albo brak mpec, albo platformy w garażu. Tutaj jedyny minus, jakiego sie dopatrzyłem to możliwość zakupu jedynie miejsca naziemnego (na dzień dzisiejszy,nie wiem czy wczesniej były). Noi brak większego sklepu w okolicy, nie wiem jak z placami zabaw dla dzieci?
Będę z góry wdzięczny za wszelkie info/wskazówki. Muszę też udać się tam za dnia bo do tej pory widziałem osiedle przelotem, w nocy.