kkk111 pisze:nontoxic pisze:Jak tam wasze odbiory poszły?
Chętnie wymienię się doświadczeniami
Nawet w porządku, najbardziej zmartwiła mnie rura w łazience, która..wystaje lekko i moje plany prysznica bez brodzika muszę niestety zmienić
Inwestycja Łokietka 213 Kraków od Real Construct - opinie na forum
Re: Inwestycja Łokietka 213 Kraków od Real Construct - opinie na forum
Ostatnio zmieniony 28 gru 2020, 15:55 przez nontoxic, łącznie zmieniany 3 razy.
-
U mnie odbiór przebiegł całkiem pomyślnie. Z tego co wiem, chyba wszyscy mamy źle zrobione parapety
Na fanpage jednej z firm pomagających przy odbiorach widziałam jakieś mieszkanie z 3 piętra - trochę wad tam było.

kkk111 pisze:nontoxic pisze:Jak tam wasze odbiory poszły?
Nawet w porządku, najbardziej zmartwiła mnie rura w łazience, która..wystaje lekko i moje plany prysznica bez brodzika muszę niestety zmienić
A nie da się wkuć rury i jednak zrobić takiego prysznica, to nie jest nic rzadkiego. Pokażcie jakieś zdjęcia z odbiorów mieszkań, tzn. jak wygląda stan deweloperski od tej firmy. Są ścianki działowe?

neo pisze:kkk111 pisze:nontoxic pisze:Jak tam wasze odbiory poszły?
A nie da się wkuć rury i jednak zrobić takiego prysznica, to nie jest nic rzadkiego. Pokażcie jakieś zdjęcia z odbiorów mieszkań, tzn. jak wygląda stan deweloperski od tej firmy. Są ścianki działowe?
Można wkuć, ale straci się spadek i gwarancję

Ale utrata gwarancji po przeróbkach w mieszkaniu obejmuje chyba tylko na ten kawałek, który się przerabia, więc relatywnie niewielki.
neo pisze:Ale utrata gwarancji po przeróbkach w mieszkaniu obejmuje chyba tylko na ten kawałek, który się przerabia, więc relatywnie niewielki.
Chyba, że zalejesz sąsiada z dołu

Hyba, to się małpa na ogonie
Faktycznie, jeśli nie ma się pewności, co do ekipy, ubezpieczenia itp., to lepiej nic nie przerabiać w nowym mieszkaniu.

Dostaliście już oświadczenie o uznaniu lub odmowie wad od dewelopera?
-
Live pisze:Dostaliście już oświadczenie o uznaniu lub odmowie wad od dewelopera?
ja dostałam 25 listopada
emiliaa010 pisze:Live pisze:Dostaliście już oświadczenie o uznaniu lub odmowie wad od dewelopera?
ja dostałam 25 listopada
I jak to wygląda w przypadku tego dewelopera? Uznaje usterki i ma je naprawiać czy kombinuje?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”