Inwestycja Łokietka 213 Kraków od Real Construct - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
emiliaa010

Re: Inwestycja Łokietka 213 Kraków od Real Construct - opinie na forum

Postautor: emiliaa010 » 08 gru 2020, 10:11

Nowy pisze:
emiliaa010 pisze:
Live pisze:Dostaliście już oświadczenie o uznaniu lub odmowie wad od dewelopera?

ja dostałam 25 listopada

I jak to wygląda w przypadku tego dewelopera? Uznaje usterki i ma je naprawiać czy kombinuje?

U mnie nie było jakichś większych wad. Wszystko było tak jak być powinno, czyli zostały zgłoszone wady, spisaliśmy protokół i po ponad tygodniu dostałam maila z akceptacją dewelopera oraz datą naprawy usterek. Także ja z mojej strony nie mogę się do nieczego przyczepić :)

nontoxic

Postautor: nontoxic » 28 gru 2020, 15:59

emiliaa010 pisze:
Nowy pisze:
emiliaa010 pisze:ja dostałam 25 listopada

I jak to wygląda w przypadku tego dewelopera? Uznaje usterki i ma je naprawiać czy kombinuje?

U mnie nie było jakichś większych wad. Wszystko było tak jak być powinno, czyli zostały zgłoszone wady, spisaliśmy protokół i po ponad tygodniu dostałam maila z akceptacją dewelopera oraz datą naprawy usterek. Także ja z mojej strony nie mogę się do nieczego przyczepić :)

Masz szczęście ;) Mi odrzucili część zgłoszonych wad, nawet bez uzasadnienia.

Nowy

Postautor: Nowy » 29 gru 2020, 23:56

nontoxic pisze:Masz szczęście ;) Mi odrzucili część zgłoszonych wad, nawet bez uzasadnienia.

I co robisz w tej sytuacji, odwołujesz się jakoś od tego, czy zostawiasz sprawę? Czego Ci np. nie uznali, a co było znalezione podczas odbioru mieszkania?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”