Szczerze - o wielu deweloperach można w opiniach takie uwagi przeczytać. „Doradzał, zapłaciłam, przestał doradzać itd”
Z Techniq - nie mam się do czego przyczepić, jak do tej pory.
Pan Piotr puszcza smsa i później oddzwania, jak nie da rady odebrać. Do tego odpowiada na pytania co i jak.
Podczas spotkania przed podpisaniem umowy rezerwacyjnej dużo pytałam i dużo informacji otrzymałam.
Zastanawia mnie tylko dlaczego mamy nieco różne informacje. Jedni wiedzą o Zikit, inni nie.
Kwestia zadawania konkretnych pytań?
Green Apartments Kraków (ul. Petrażyckiego) od Techniq - opinie na forum
Re: Green Apartments Kraków (ul. Petrażyckiego) od Techniq - opinie na forum
Ja znów rozmawiałem z panem Tomaszem. Jeśli chodzi o ZIKIT to kompletnie nic nie słyszałem. Mówił tylko o tym że nie mają jeszcze pozwolenia na budowę.
Ale ogólnie mogłoby być lepiej w kontakcie.
Różne pytania zadawalem i na mysle okolo połowę nie otrzymałem info.
I to w sumie błahe pytania...
Np wymiary pomieszczen, albo które miejsca postojowe wolne jeszcze są..
Dan pisze:Ja znów rozmawiałem z panem Tomaszem. Jeśli chodzi o ZIKIT to kompletnie nic nie słyszałem. Mówił tylko o tym że nie mają jeszcze pozwolenia na budowę.
No rzeczywiście słabo... chociaż wiem, że to Pan Piotr jest odpowiedzialny sprzedażowo za Green Apartments. Może lepiej do niego zadzwoń? Nie przeczę, że obaj Panowie są wymienieni do kontaktu, niezależnie od osoby, powinno dbać się o przepływ informacji i reputacje firmy w oczach klienta.
A masz moze do niego email? Jeśli tak, to byłbym wdzięczny za informację.
Pozdrawiam i już teraz życzę Wszystkim udanej imprezy sylwestrowej i pomyślności w Nowym Roku.
Pozdrawiam i już teraz życzę Wszystkim udanej imprezy sylwestrowej i pomyślności w Nowym Roku.

Dane kontaktowe mam z ich strony:
techniq.pl/kontakt
Jest tam nr telefonu do Pana Piotra. Adres mailowy mają ogólny, personalnego nie znam
techniq.pl/kontakt
Jest tam nr telefonu do Pana Piotra. Adres mailowy mają ogólny, personalnego nie znam

A co sądzicie o ogrzewaniu podłogowym?
Również się zastanawiamy nad ogrzewaniem podłogowym, tylko czy warto? Przyłączamy się do pytania powyżej. Co myślicie?
Fajna sprawa, ogrzewanie podłogowe, nie ma grzejników na ścianach i to daje często więcej możliwości aranżacji mieszkania. Ciepła podłoga, to też całkiem dobra sprawa. Choć podobno bywa tak, że nad podłogą może się utrzymywać warstewka kurzu, chociaż przy wynalazkach typu automatyczny odkurzacz, z kurzem w mieszkaniach nie powinno być problemu.
Ile deweloper życzy sobie dodatkowo za ogrzewanie podłogowe zamontowane w mieszkaniu?
Ile deweloper życzy sobie dodatkowo za ogrzewanie podłogowe zamontowane w mieszkaniu?
Plusy - nie ma grzejników na ścianach, więcej miejsca na meble / większa przestrzeń, ciepła podłoga i miło po takiej chodzić.
Sprawy do rozważenia - specjalne panele lub płytki na nawierzchnię, nie każdy typ/rodzaj nadaje się do ogrzewania podłogowego. Druga kwestia to sterowanie ogrzewaniem - Techniq nie oferuje podzielnika sterowania przy montażu... :/
Sprawy do rozważenia - specjalne panele lub płytki na nawierzchnię, nie każdy typ/rodzaj nadaje się do ogrzewania podłogowego. Druga kwestia to sterowanie ogrzewaniem - Techniq nie oferuje podzielnika sterowania przy montażu... :/
Ostatnio zmieniony 03 sty 2021, 10:50 przez Ada123, łącznie zmieniany 1 raz.
A Wy decydujecie sie na podłogowe ogrzewanie?
I moje drugie pytanie, ale to już z innej beczki. Czy macie może rzut mieszkania, ale nie ten ze strony internetowej z metrami kwadratowym, tylko chodzi mi o rzut z wymiarami każdego pomieszczenia-tzn odległości ścianek dzialowych?
I moje drugie pytanie, ale to już z innej beczki. Czy macie może rzut mieszkania, ale nie ten ze strony internetowej z metrami kwadratowym, tylko chodzi mi o rzut z wymiarami każdego pomieszczenia-tzn odległości ścianek dzialowych?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”