Ta, to takie typowe mieszkanie na wynajem po wydzieleniu 3 pokoi. Każdy ma swój balkon i prawie bez ścian wspólnych z innymi mieszkaniami.
Takie z boczku na uboczku w dobrej cenie 8.5
a na AGH to nie uczą się, tylko ryją przez pierwsze 2 lata min - to fakt. Studiuje się gdzie indziej.
Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Mar G pisze:Ta, to takie typowe mieszkanie na wynajem po wydzieleniu 3 pokoi. Każdy ma swój balkon i prawie bez ścian wspólnych z innymi mieszkaniami.
a na AGH to nie uczą się, tylko ryją przez pierwsze 2 lata min - to fakt. Studiuje się gdzie indziej.
Przenosisz kuchnię za ścianę działową do przedpokoju i powstają 4 zgrabne pokoje

Mar G pisze:Ta, to takie typowe mieszkanie na wynajem po wydzieleniu 3 pokoi. Każdy ma swój balkon i prawie bez ścian wspólnych z innymi mieszkaniami.
Jako absolwentka AGH potwierdzam. Pierwszy stopień, to sporo nauki. Chociaż zależy też od wydziału. Czas na imprezy się znajdzie, ale nie tyle ile na prostych kierunkach. No i umowny się dzisiaj często mieszkania kupują bezdzietne pary w przed 30, a oni też sporo imprezuja. Mieszkając w bloku trzeba się z tym liczyć
Witam szanowne koleżanki i kolegów z AGH, ja również jestem absolwentem tej uczelni. Potwierdzam, że bardzo dużo nauki i pracy, nie było za bardzo czasu na imprezy a nocki zarywało się na projekty...
buda pisze:fakir151 pisze:Dopytywałem o model, te platformy są niemieckie od producenta WOHR Autoparksystem GMBH model Parklift PL 440. One nie prześwitują więc nic się nie powinno lać z góry.
Udało mi się ustrzelić ostatnie miejsce postojowe na dolnej platformie z mieszkaniem w etapie III, także będę w tej inwestycji. Z mieszkania w etapie II zrezygnowałem.
Co za róznica, czy górna czy dolna platforma, skoro dolna platforma będzie się chować pod ziemią?
youtube.com/watch?v=TxEeimQSxaM&ab_channel=W%C3%96HRAuto-Parksysteme
Jak będą dawac w promocji do mieszkania za darmo 1 platformę i 1 miejsce postojowe na ulicy, to brać, nie marudzić.
Górna jest na samochody do 150cm, dolna do 180cm. Wynika to z wysokości garażu podziemnego.
buda pisze:fakir151 pisze:Dopytywałem o model, te platformy są niemieckie od producenta WOHR Autoparksystem GMBH model Parklift PL 440. One nie prześwitują więc nic się nie powinno lać z góry.
Udało mi się ustrzelić ostatnie miejsce postojowe na dolnej platformie z mieszkaniem w etapie III, także będę w tej inwestycji. Z mieszkania w etapie II zrezygnowałem.
Co za róznica, czy górna czy dolna platforma, skoro dolna platforma będzie się chować pod ziemią?
Jak będą dawac w promocji do mieszkania za darmo 1 platformę i 1 miejsce postojowe na ulicy, to brać, nie marudzić.
Nie liczyła bym na to. Prawie wszystkie mieszkania są już sprzedane. Zostały pojedyncze sztuki i ponad rok do odbioru. Nie sądzę, żeby deweloper musiał robić promocję, żeby je sprzedać
Ibum1 pisze:buda pisze:fakir151 pisze:Dopytywałem o model, te platformy są niemieckie od producenta WOHR Autoparksystem GMBH model Parklift PL 440. One nie prześwitują więc nic się nie powinno lać z góry.
Nie liczyła bym na to. Prawie wszystkie mieszkania są już sprzedane. Zostały pojedyncze sztuki i ponad rok do odbioru. Nie sądzę, żeby deweloper musiał robić promocję, żeby je sprzedać
Mam dokładnie takie same obserwacje, po świętach ludzi się rzucili. Mieszkania, które myślałem że będą zalegać są już sprzedane....
fakir151 pisze:Ibum1 pisze:buda pisze:
Mam dokładnie takie same obserwacje, po świętach ludzi się rzucili. Mieszkania, które myślałem że będą zalegać są już sprzedane....
Duży wpływ na to mogło mieć wprowadzenie kolejnego etapu U Przybyszewskiego do sprzedaży. Wiadomo, standard trochę inny, ale ceny dużo wyższe. Nie każdy ma tyle, żeby dołożyć lub woli mieć większe mieszkanie w P64 za tę same pieniądze. W końcu komfort zależy głównie od tego jak urzadzimy wnętrza (moim zdaniem). Ja nie doplacilabym tej różnicy, bo myślę, że można ją zainwestować lepiej. Aczkolwiek rozumiem, ze jak komuś zbywa, to ma trochę inny punkt widzenia.
To było do przewidzenia - ludzie uciekają z gotówką. Mają swój rozum. Wy też podjęlišcie, jak i ja, decyzję.
Adub...podobni co liczyli na zniżki 30 proc zagryzają palce co robić, stąd te frustracje, gdyż Kliny już schodzą po 10 k.
Adub...podobni co liczyli na zniżki 30 proc zagryzają palce co robić, stąd te frustracje, gdyż Kliny już schodzą po 10 k.
buda pisze:fakir151 pisze:Górna jest na samochody do 150cm, dolna do 180cm. Wynika to z wysokości garażu podziemnego.
Ciekawe, jaki jest przewidziany wzrost człowieka, ten kierowca na filmie reklamującym ten rodzaj platformy idzie pod platformą z pochyloną głową.
Ciekawe, ile bedzie kosztował czynsz za obsługę platformy i czy naprawy beza pokrywane z funduszu remontowego całego bloku, czy płacić bedą osoby uzytkujące zepsutą. Bramy wjazdowe do garaży normalnie posują się co 5 minut, a tu jest platforma podnosząca non stop 4 cztery auta czyli pewnie 4 tony...
Przy wjeździe na górną wzrost nie ma znaczenia, na dolnej limit to 185cm. Nośność platformy to do 2t na auto czyli 4x2 = 8ton przy podwójnych platformach. Tylko to jest hydraulika, która jedzie z platformą wolno więc moc silnika do pompy nie musi być duża, gdzieś w specyfikacji wyczytałem, że silnik ma 1500 W.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”