Apartamenty Przewóz Kraków od LV Development - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
władek

Re: Apartamenty Przewóz Kraków od LV Development - opinie na forum

Postautor: władek » 26 lis 2020, 13:59

Master pisze:Z tą lokalizacją nie jest tam źle, a jeżeli myjnia ma być po drugiej stronie ulicy, to nie jest tak źle. W odpowiedniej cenie te mieszkania mogłyby być całkiem atrakcyjne, więc nie skreślałbym. Sprawdzał ktoś może, ile z tej lokalizacji jest do tramwaju na Lipską oraz w drugą stronę, ile szłoby się na wały wiślane z Apartamentów Przewóz?

polecam pojechać na miejsce i zobaczyć jak to wygląda. do tramwaju jest minuta, co oznacza że tory są w odległości ok. 100 metrów od inwestycji. północna nitka lipskiej jeszcze bliżej, więc można sobie wyobrazić poziom hałasu.

lucaskruszyna

Postautor: lucaskruszyna » 25 sty 2021, 10:03

Znam kilka osób, które mają mieszkania budowane przez LV Development i wydaje mi się, że to faktycznie taka oferta, na którą warto zwrócić uwagę, jednak firma od lat obecna więc można liczyć na to, że te ich mieszkania to będzie dobry wybór. Jak będziesz szukał dla siebie oferty to warto.

budfen

Postautor: budfen » 01 lut 2021, 20:02

no i ceny poszły w górę w ostatnich dniach :)

miastonoca

Postautor: miastonoca » 01 lut 2021, 23:06

Patrzylem na strone lv i jakos nie zauwazylem, jakis przyklad?

budfen

Postautor: budfen » 02 lut 2021, 15:06

miastonoca pisze:

Patrzylem na strone lv i jakos nie zauwazylem, jakis przyklad?

np mieszkanie 4 pokojowe, 69m, 2 piętro - w grudniu cena 628 tyś, a teraz 642 tyś

andreas1

Postautor: andreas1 » 15 sty 2022, 21:33

Inwestycja dobiega końca , plan oddania w Kwietniu zostanie dotrzymany ? Niestety nie , prawdopodobnie w Maju ,oczywiście nie z winy dewelopera. Prace wykończeniowe trwają ,lokale udostępnione właścicielom - czyli chyba OK ? :)

BMX

Postautor: BMX » 04 lip 2022, 11:47

A tam już były odbiory mieszkań od dewelopera, czy budynek czeka jeszcze na jakieś pozwolenia?

andreas1

Postautor: andreas1 » 04 lip 2022, 22:52

Odbiory były i można wykańczać natomiast w tym tygodniu odbiór końcowy nadzoru budowlanego i za ok miesiąc akty notarialne...
Liczniki prądu zamontowane a umowy na dostarczenie energii podpisane .
Inwestycja zakończona ! - jest info na . LV Development

Marikal

Postautor: Marikal » 05 sie 2022, 20:45

Jak ostatecznie oceniacie tę inwestycję? Kiedyś myślałam o kupnie tam mieszkania, ale się nie zdecydowałam. Dla mnie minusem było otoczenie. Obok rury ciepłownicze i dużo warsztatów samochodowych. Dajcie znać jak to wyszło finalnie.

andreas1

Postautor: andreas1 » 15 sie 2022, 11:28

Co do okolicy nie będę się wypowiadał bo każdy ma inne preferencje powiem tylko tyle że mieszkam tu- Lipska boczna (to pierwsze osiedle przy pętli) od 1995 kupiłem wtedy małe mieszkanie bo na takie nas było stać. W 2009 kupiłem obok w bloku (używane) już duże 3 pokojowe.
(Gdyby mi okolica nie pasowała to bym się dawno wyprowadził)
W 2010 jak oddali tramwaj to wszystko „ruszyło” . Kupując mieszkanie Na Przewóz 34 wiedziałem o okolicy wiele a ponieważ to ma być dla młodych więc musiał być blisko przystanek ,miejsce postojowe w garażu podziemnym by nie skrobać w zimie oraz komórka na półpiętrze.
Wszędzie jest blisko, z hałasem się liczyłem ale coś za coś - myślałem jeszcze o Nowej Myśliwskiej ale do przystanku już jest kawałek dalej a ponad rok temu nie było już dla mnie atrakcyjnych mieszkań. Z ciekawostek dodam że Deweloper przeniósł swoje biura do budynku na Przewozie więc wszystkie problemy można osobiście zgłaszać, zasięgnąć porady lub informacji na miejscu a pomoc jest szybka w razie problemów a także bardzo miła i profesjonalna obsługa . Ja z inwestycji jestem zadowolony a młodzieniec będzie miał większy lokal niż do tej pory. Akty notarialne końcowe są już podpisywane prawie od początku miesiąca. Dodam jeszcze że otwarte jest nowe rondo Rzebika - Przewóz więc poprawił się dojazd i wyjazd.Oby jak do tej pory wszystko się dobrze układało.
Pozdrawiam Wszystkich

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”