Mieszkania Bagrowa / Mierzeja Wislana od Instal Kraków - 11 budynków mieszkalnych - opinie i forum
Re: Mieszkania Bagrowa / Mierzeja Wislana od Instal Kraków - 11 budynków mieszkalnych - opinie i forum
dzięki za sprostowanie, musiałem cos źle popatrzyć 

Re: Mieszkania Bagrowa / Mierzeja Wislana od Instal Kraków - 11 budynków mieszkalnych - opinie i forum
W sumie tam to pewnie beda tanie mieszkania bo takie peryferyjne miejscez obstawiam 6500zl/m2 wiec w koncu cos dla ludzkosci tylko ze smierdzi z oczyszczalni
Zejdź na ziemię - Nowa Myśliwska sprzedaje się bardzo dobrze za ok. 8kzł.
Na Bagrowej będzie bliżej do tramwaju, do Bagrów, Lidla, wyjazd samochodem również lepszy niż z Myśliwskiej, która pęka w szwach w porannym szczycie.
Smród podobny.
Na Bagrowej będzie bliżej do tramwaju, do Bagrów, Lidla, wyjazd samochodem również lepszy niż z Myśliwskiej, która pęka w szwach w porannym szczycie.
Smród podobny.
6500 to może..w Rzeszowie. Po ile są te mieszkania przy S7 ? gazetakrakowska.pl/krakow-bloki-tuz-przy-obwodnicy-rozrasta-sie-osiedle-na-poludniu-miasta-zdjecia/ar/c3-14717714
To po ile? Na prokocimiu, kurdwanowie masz mieszkania po 7000zl okolo lub tansze. To jest tak samo daleko w niektore miejsca nawet dalej, do tego smierdzi z oczyszczalni. Nie przesadzajmy po 8000zl to mozna kupic mieszkania na aleji pokoju 2 przystanki od tauron areny. Wiec cena kolo 7000zl to maks.
8 tys to w budumexie sa chyba jakies male mieszkanka, wieksze metraze sa chyba po 7.5k. Budimex przestrzelil.
Tu jest po 7600-7900zl
alejapokoju.pl/ceny-mieszkan.html
A lokalizacja duzo lepsza
8 tys to w budumexie sa chyba jakies male mieszkanka, wieksze metraze sa chyba po 7.5k. Budimex przestrzelil.
Tu jest po 7600-7900zl
alejapokoju.pl/ceny-mieszkan.html
A lokalizacja duzo lepsza
no bardzo bym chciał, wtedy takie nawet 100 metrowe w smrodzie bym rozważyl, lecz niestety w poniżej 7k od 2020 jakoś średnio wierzę w prostej tramwajowej linii od g krakowskiej przez odnowione bagry, którymi pewnie będą sie chwalić na folderach i klientów zapewniać, ze smród jest już pod kontrolą.
Ale ok niech będzie 6.5 w 2020/2 czyli tyle samo co w 2015/16 było obok. pozwoli to żyć marzeniami i mi.
Naiwnie cieszyłem się z powrotu nowej wielkiej plyty jako szansy na tanie budowanie na obrzerzach tylko poki co newsy bardziej straszą kolejnym wzrostem kosztów, już dosyć tego mam
.
Ale ok niech będzie 6.5 w 2020/2 czyli tyle samo co w 2015/16 było obok. pozwoli to żyć marzeniami i mi.
Naiwnie cieszyłem się z powrotu nowej wielkiej plyty jako szansy na tanie budowanie na obrzerzach tylko poki co newsy bardziej straszą kolejnym wzrostem kosztów, już dosyć tego mam

Faktycznie moze bardziej 7-8 tys zl. 7 za 100m2 i 8 za 50m2 ale to i tak troche drogo juz bym chyba wtedy wolal na alejach pokoju od atala a tam duze po 7600,7900
-
Czy coś się nowego podziało w tym temacie?
niesasanka pisze:Czy coś się nowego podziało w tym temacie?
Zdaje się, że ruszyły tam prace rozbiórkowe przy burzeniu budynków, w miejscu których ma stanąć to osiedle. Czekam na projekt, ciekawe co pokaże deweloper Instal Kraków, ale oby było lepiej, niż na poprzednim budowanym przez nich osiedlu Nowy Przewóz.
rado pisze:Szkoda że te działki są Instalu a nie np Atala, Echo czy Interbudu.
Projekty Instalu to delikatnie mówiąc nic ciekawego...
Mam nadzieję że nie skończy się na klockach bez polotu.
Gdyby były Atala to już bez wizualizacji moglibyśmy wiedzieć jak będą wyglądać - każda ich inwestycja wyglada identycznie ; )
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”