Budynek z mieszkaniami na wynajem dla pracowników biurowców na os. Bonarka Living w Krakowie

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Bonarka Living, za którą odpowiada deweloper Echo Investment. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
kwk

Re: Budynek z mieszkaniami na wynajem dla pracowników biurowców na os. Bonarka Living w Krakowie

Postautor: kwk » 02 lut 2021, 10:12

Ja myślę, że nie będzie ograniczenia do tego kto moze wynajmować. Natomiast odnośnie teorii - mysle, ze tam beda mieszkac głównie pracownicy pobliskich biurowców lub nawet firmy beda tam wynajmować im mieszkania. Nie będą to najczęściej rodziny z dziećmi ;-)

Jarosław

Re: Budynek z mieszkaniami na wynajem dla pracowników biurowców na os. Bonarka Living w Krakowie

Postautor: Jarosław » 04 lut 2021, 17:31

Zgadzam się, mieszkania będą wynajmowali pracujący najbliżej, a firmie może też zależeć na posiadaniu pracownika pod ręką, więc... coś może w tym być, że oni głównie zamieszkają w tej inwestycji.

MarcinJ

Postautor: MarcinJ » 04 lut 2021, 22:24

Jarosław pisze:Zgadzam się, mieszkania będą wynajmowali pracujący najbliżej, a firmie może też zależeć na posiadaniu pracownika pod ręką, więc... coś może w tym być, że oni głównie zamieszkają w tej inwestycji.

Pracujące osoby mają jednak pewną przewagę nad studentami, poza stałym źródłem dochodu także to, że zazwyczaj rano muszą wstać raczej przytomni do pracy :)

ania888

Postautor: ania888 » 07 lut 2021, 14:19

MarcinJ pisze:
Jarosław pisze:Zgadzam się, mieszkania będą wynajmowali pracujący najbliżej, a firmie może też zależeć na posiadaniu pracownika pod ręką, więc... coś może w tym być, że oni głównie zamieszkają w tej inwestycji.

Pracujące osoby mają jednak pewną przewagę nad studentami, poza stałym źródłem dochodu także to, że zazwyczaj rano muszą wstać raczej przytomni do pracy :)

Wiesz z tym wstawaniem rano do pracy też bywa różnie :lol: Może bedzie tak, ze jakas firma bedzie wynajmowac mieszkania firmowe dla pracownikow w delegacji? Raczej tak to widze.

MarcinJ

Postautor: MarcinJ » 07 lut 2021, 20:08

ania888 pisze:
MarcinJ pisze:

Wiesz z tym wstawaniem rano do pracy też bywa różnie :lol: Może bedzie tak, ze jakas firma bedzie wynajmowac mieszkania firmowe dla pracownikow w delegacji? Raczej tak to widze.

Z pewnością, cały blok kupią :D Taaaa

ania888

Postautor: ania888 » 10 lut 2021, 19:21

MarcinJ pisze:
ania888 pisze:
MarcinJ pisze:Pracujące osoby mają jednak pewną przewagę nad studentami, poza stałym źródłem dochodu także to, że zazwyczaj rano muszą wstać raczej przytomni do pracy :)

Z pewnością, cały blok kupią :D Taaaa

Bez przesady :D Raczej miałam na myśli kilka firm i coś na zasadzie dzierżawy, wynajmu. Zobaczymy co wyjdzie "w praniu", niech sie najpierw wybuduja ;)

Wróć do „Bonarka Living od Echo Investment - forum mieszkańców osiedla”