Ciekawe inwestycje w Krakowie / z windą / garażem / ciepłem z MPEC / przystankami i sklepami
Re: Ciekawe inwestycje w Krakowie / z windą / garażem / ciepłem z MPEC / przystankami i sklepami
Kabaret otodom.pl/pl/oferta/nowoczesne-2-pok-przy-parku-lotnikow-ID49H42.html
Re: Ciekawe inwestycje w Krakowie / z windą / garażem / ciepłem z MPEC / przystankami i sklepami
buda pisze:Jak się wystawi 10 mieszkań w cenach 20 000 m, to rośnie srednia ofertowa, rośnie wykres i potem można się powoływac, ze ceny mieszkan w Krakowie rosną.
No bo rosna w Krakowie...podobnie jak transakcyjne. To juz nie prognozy...to fakty.
Krakus44 pisze:buda pisze:Jak się wystawi 10 mieszkań w cenach 20 000 m, to rośnie srednia ofertowa, rośnie wykres i potem można się powoływac, ze ceny mieszkan w Krakowie rosną.
No bo rosna w Krakowie...podobnie jak transakcyjne. To juz nie prognozy...to fakty.
Mogą dać i 50k za metr. Co z tego jak im nikt tego nie kupi?
tak, to właśnie się teraz dzieje.
od 1 roku wyszukiwania. Nadal pobierają opłatę za 11+ i nie sprzedają.
Ze wszystkich ofert, które widziałem, jedyne, które się sprzedały, to 8-9.
10 tys. Tylko wtedy, gdy było świetnie z dodatkowymi rzeczami, takimi jak ogród / taras.
Reszta się nie sprzedaje, nawet w centrum, jak wszyscy tutaj pokazaliśmy.
Oczywiście mówię o rynku wtórnym 50 + m2.
od 1 roku wyszukiwania. Nadal pobierają opłatę za 11+ i nie sprzedają.
Ze wszystkich ofert, które widziałem, jedyne, które się sprzedały, to 8-9.
10 tys. Tylko wtedy, gdy było świetnie z dodatkowymi rzeczami, takimi jak ogród / taras.
Reszta się nie sprzedaje, nawet w centrum, jak wszyscy tutaj pokazaliśmy.
Oczywiście mówię o rynku wtórnym 50 + m2.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”