Naprawdę sprawnie idzie im robota, ale też trzeba przyznać, że generalny wykonawca całego projektu, to niezła firma.

Tych ścian, to dzisiaj widziałem jeszcze więcej.
Pyskaty pisze:Wiem kto jest GW, ale Ty pisałeś o inwestorze. Rozumiem, że Twój znajomy niczego nie kupił od Jasnej (bo niby gdzie skoro oddali dotychczas 30 mieszkań) tylko był to taki skrót myślowy?
mrmatii pisze:Ale ceny już tych wolnych są wyższe niż można było wcześniej rezerwować ;/
Vik pisze:Zacząłem przeglądać ten wątek i plany zagospodarowania. Czy ktoś z Was wie dlaczego nie można w ogóle wyszukać wniosku i decyzji budowlanej w sprawie tej inwestycji? Nie ma pozwolenia o numerze z tablicy informacyjnej, a dla działki jest tylko brak odmowy o przyłącza.
iti pisze:Vik pisze:Zacząłem przeglądać ten wątek i plany zagospodarowania. Czy ktoś z Was wie dlaczego nie można w ogóle wyszukać wniosku i decyzji budowlanej w sprawie tej inwestycji? Nie ma pozwolenia o numerze z tablicy informacyjnej, a dla działki jest tylko brak odmowy o przyłącza.
Może obserwatorium szwankuje, różnie to działa. Może sprawdź też sąsiednie działki. W każdym razie pozwolenie na budowę mieli jeszcze sprzed wejścia w życie MPZP.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości