Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Ibum1

Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)

Postautor: Ibum1 » 13 lut 2021, 12:11

A dlaczego moje pytanie o możliwości oglądnięcia mieszkania w II etapie zostało usunięte? Niewygodne pytanie?

fakir151

Postautor: fakir151 » 13 lut 2021, 12:56

Ibum1 pisze:A dlaczego moje pytanie o możliwości oglądnięcia mieszkania w II etapie zostało usunięte? Niewygodne pytanie?

Co z tą możliwością oglądnięcia mieszkania w etapie II? Odmówili Ci?

Mar G

Postautor: Mar G » 13 lut 2021, 13:26

fakir151 pisze:
Ibum1 pisze:A dlaczego moje pytanie o możliwości oglądnięcia mieszkania w II etapie zostało usunięte? Niewygodne pytanie?

Co z tą możliwością oglądnięcia mieszkania w etapie II? Odmówili Ci?

wyjasnienie admin wrzucil gleboko w forum mieszkancow

pandg

Postautor: pandg » 13 lut 2021, 17:01

Pytałem ostatnio kierownika budowy o możliwość wejścia do b4.3 otrzymałem taka odpowiedz:

-o możliwości wejścia na teren inwestycji będzie informował z wyprzedzeniem dział sprzedaży

slwk
Administrator

Postautor: slwk » 13 lut 2021, 17:51

buda pisze:
Mar G pisze:
Ibum1 pisze:Mieszkanie z rynku wtornego, o którym była mowa niedawno, jest zarezerwowane.

ooo. skoro taki układ i strony świata zeszły po 11,5 - to faktycznie południowe widokowe możemy liczyć po 13 k jak ktoś pisał - developer + 50%

Prowadzą intensywne negacjacje cenowe, jak zwykle na rynku wtórnym hehe. Szkoda, ze admin usunał dyskusję na temat położenia tego mieszkania i oferty. W sumie to i Twój post powinien usunać, bo jest nie na temat.

Nic nie zostało usunięte, tylko przeniesione do forum Przybyszewskiego 64. Jeśli zaczyna się nowy temat, to warto to robić w nowym wątku.

Lorenzo54

Postautor: Lorenzo54 » 19 lut 2021, 15:39

Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu śledzę z zaciekawieniem to forum bowiem zakupiłem mieszkanie w tej inwestycji. Dzięki Mar G za ciekawe i cenne informacje o samej inwestycji P64 oraz okolicy. Byłem w tym tygodniu 2 razy na P64 aby zobaczyć jak postępują prace. Roboty idą pełną parą. Od przypadkowo napotkanego mieszkańca inwestycji obok P64 uzyskałem informację, że mieszka się bardzo dobrze w tej okolicy. Natomiast z minusów Pan wymienił jedynie problemy z parkowaniem.

Mar G

Postautor: Mar G » 19 lut 2021, 16:30

Lorenzo54 pisze:Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu śledzę z zaciekawieniem to forum bowiem zakupiłem mieszkanie w tej inwestycji. Dzięki Mar G za ciekawe i cenne informacje o samej inwestycji P64 oraz okolicy. Byłem w tym tygodniu 2 razy na P64 aby zobaczyć jak postępują prace. Roboty idą pełną parą. Od przypadkowo napotkanego mieszkańca inwestycji obok P64 uzyskałem informację, że mieszka się bardzo dobrze w tej okolicy. Natomiast z minusów Pan wymienił jedynie problemy z parkowaniem.

To dobre wiadomości. Cieszę się, że mogłem pomóc.
Mając miejsce parkingowe problem mniejszy. Miejsc przybędzie na zewnątrz gdy przestanie przyjezdzac codziennie kilkadziesiąt aut budowlańców i będzie pas parkingowy na Buszka.
Miejsca na ulicy zajmują glownie z Ekoparku, ktorzy nie chca wydac na miejsce pod ziemią 50 tys i to generuje problem.

Pomyśl o mailu do Rady Dz 5 , żeby nam pomogli ścieżkę od osiedla nad Rudawę zrealizowač bo jest okazja. Na forum osiedla masz detale dzisiaj.

pozdro

Postautor: pozdro » 19 lut 2021, 17:29

Nad Rudawę to i bez ścieżki dość łatwo i szybko dojść tą ulicą za Mercedesem. Aczkolwiek jakby ścieżka powstała to byłoby bombowo. Dajcie linka jak jest jakaś petycja do też podpiszę, bo im lepsze dojście będe miał nad Rudawę tym lepiej :D

Lorenzo54

Postautor: Lorenzo54 » 19 lut 2021, 21:31

Ścieżka nad Rudawę to świetna sprawa. Ja właśnie między innymi ze względu na bliskość Błoń i tras spacerowych wzdłuż Rudawy zdecydowałem się na
zakup mieszkania w tej inwestycji. Chętnie napiszę maila z poparciem tej inicjatywy do Rady Dzielnicy.
Co do miejsc parkingowych to pewnie faktycznie musimy poczekać jak budowa P64 i sąsiednich inwestycji się zakończy. Wtedy sytuacja się wyjaśni.
Chociaż jak się już wprowadzimy to jeszcze pozostanie zabudowa 2 działek o których już na tym forum dyskutowano. Chodzi mi o dużą działkę należącą chyba do Zasady oraz działkę pomiędzy Hotelem Ibis i P64.

Klitsch.K.O

Postautor: Klitsch.K.O » 20 lut 2021, 10:11

A nie mieli zrobić tu strefy od końca roku?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”