b0recki pisze:Byłem wczoraj na budowie popołudniu. Układana jest kostka na parkingu przed klatkami oraz wytyczane są chodniki. Jest problem jakiś ze zmieszczeniem chodnika pomiedzy drogą, a ogrodkiem na parterze. Widziałem, że się tam mają jakiś problem z wytyczeniem;) Klatki są pomalowane, zamontowane są właczniki świateł - brakuje lamp oświetleniowych i skrzynek bezpiecznikowych w mieszkaniach. Reszta wyglada na gotową. PArking podziemny bez zmian: wciąż nie ma wylewki,odwodnień linowych itp. Doszły mnie słuchy, że nasze osiedle nie będzie ogrodzone. Czy coś o tym wiecie?
michal pisze:b0recki pisze:Byłem wczoraj na budowie popołudniu. Układana jest kostka na parkingu przed klatkami oraz wytyczane są chodniki. Jest problem jakiś ze zmieszczeniem chodnika pomiedzy drogą, a ogrodkiem na parterze. Widziałem, że się tam mają jakiś problem z wytyczeniem;) Klatki są pomalowane, zamontowane są właczniki świateł - brakuje lamp oświetleniowych i skrzynek bezpiecznikowych w mieszkaniach. Reszta wyglada na gotową. PArking podziemny bez zmian: wciąż nie ma wylewki,odwodnień linowych itp. Doszły mnie słuchy, że nasze osiedle nie będzie ogrodzone. Czy coś o tym wiecie?
Czy to chodzi o ogródek przy pierwszej klatce ? bo mnie i ewele to interesuje z racji ze to nasz ogródek z góry dzięki za info i jakby nie był problem to zdjęcie
Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości