Federowicza 61 od Acatom - opinie o inwestycji na forum
Re: Federowicza 61 od Acatom - opinie o inwestycji na forum
@Aga_U. Czy nie miałabyś nic przeciwko, żebyśmy pogadały na ten temat poza grupa? Jeśli tak, prześlij mi krótkiego maila na wee84@icloud.com
ZimaZla pisze:@Aga_U. Czy nie miałabyś nic przeciwko, żebyśmy pogadały na ten temat poza grupa?
Jak macie jakieś ciekawe i przydatne informacje, to podzielcie się na forum, także inne osoby są zainteresowane tym, jak idzie budowa i na co warto zwrócić uwagę przy zakupie mieszkania na w inwestycji Federowicza 61 Acatomu.
Może wrzucisz jakieś zdjęcia miejsca, w którym ma kończyć się droga remontowana przez dewelopera?
-
bobo pisze:ZimaZla pisze:@Aga_U. Czy nie miałabyś nic przeciwko, żebyśmy pogadały na ten temat poza grupa?
Jak macie jakieś ciekawe i przydatne informacje, to podzielcie się na forum, także inne osoby są zainteresowane tym, jak idzie budowa i na co warto zwrócić uwagę przy zakupie mieszkania na w inwestycji Federowicza 61 Acatomu.
Może wrzucisz jakieś zdjęcia miejsca, w którym ma kończyć się droga remontowana przez dewelopera?
Przypuszczam, że do tego momentu, czyli granicy działki. Pamiętam, że kiedy pytałem o drogę czy będzie zrobiona itp to powiedzieli w biurze, że do granic działki.
Wygląda na to, że spory fragment drogi nie będzie asfaltowy do drogi osiedlowej, którą wyjechać można od strony ul. Bunscha.
@Bobo
Poprosiłam Agnieszkę o kontakt, bo o zmianach już konkretnych w planach mieszkaniowych łatwiej rozmawia się 1 na 1 niż na forum, które nie jest zawsze na bieżąco śledzone. Jeśli chciałbyś zdjęcia z budowy, moge załączyć zdjęcia, ponieważ mieszkam po sąsiedzku i chętnie się podzielę. A jeśli masz tez konkretne pytania, wrzucaj śmiało, to zawsze ktoś coś napisze
Bardzo miło mi widzieć, ze jest kilka osób, które bardzo chętnie pomagają, co pozwala mi mieć nadzieje, na fajnych sąsiadów w przyszłości
Pozdrawiam
Poprosiłam Agnieszkę o kontakt, bo o zmianach już konkretnych w planach mieszkaniowych łatwiej rozmawia się 1 na 1 niż na forum, które nie jest zawsze na bieżąco śledzone. Jeśli chciałbyś zdjęcia z budowy, moge załączyć zdjęcia, ponieważ mieszkam po sąsiedzku i chętnie się podzielę. A jeśli masz tez konkretne pytania, wrzucaj śmiało, to zawsze ktoś coś napisze

-
Czy ktoś orientuje się w kwestii dostępu do Internetu w tej inwestycji? Jakaś firma podciągnęła/podciągnie światłowód czy mieszkańcy są skazani na LTE?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
mateuszx20 pisze:Czy ktoś orientuje się w kwestii dostępu do Internetu w tej inwestycji? Jakaś firma podciągnęła/podciągnie światłowód czy mieszkańcy są skazani na LTE?
Według dokumentu o standardzie wykończenia jest napisane:
"• Instalacje – wod-kan, c.o., c.w.u., elektryczna, wideodomofonowa, wentylacyjna, telefoniczna, telewizyjna, internetowa.
Czyli powinno być podłączenia tzw. stałego łącza.
Instalacja światłowodowa jest obecnie standardem w blokach (zdaje się, że wymóg prawny). Inna sprawa, to jaki operator / ilu operatorów się do niej podłączy.
iti pisze:Instalacja światłowodowa jest obecnie standardem w blokach (zdaje się, że wymóg prawny). Inna sprawa, to jaki operator / ilu operatorów się do niej podłączy.
Z tego co wspominał deweloper bedzie 3 dostawców internetu: UPC, Toya i coś jeszcze.
Czy ktoś z właścicieli nabytych mieszkań dowiadywał się może ostatnio na kiedy można szacować odbiór kluczy do mieszkań? Czy będzie to bardziej indywidualnie w zależności od potencjalnych poprawek po odbiorach technicznych czy może komuś wiadomo coś więcej?
-
Czy ktoś coś wie na temat możliwości instalowania klimatyzacji? Będzie wydawana zgoda?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”