tutaj sąsiadka z 3 pietra
Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
Re: Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
Witam Wszystkich,

A z której strony sąsiadka? 
No wiec i ja się przyłączę - witam serdecznie drogich sąsiadów 
Co prawda nie z takim stażem jak poprzednicy (bo jedynie od 3 lat), ale również mieszkam "po sąsiedzku" bo na Bohaterów Września.
Mniej więcej raz w tygodniu jestem z psem na spacerze w forcie i o ile ostatni kwartał roku napawał optymizmem jeśli chodzi o postęp prac,
to teraz niestety pogoda nie rozpieszcza i postępy są marne... Choć zakładam, że takie "kaprysy" pogody developer wziął pod uwagę i poślizgu nie będzie
Co prawda nie z takim stażem jak poprzednicy (bo jedynie od 3 lat), ale również mieszkam "po sąsiedzku" bo na Bohaterów Września.
Mniej więcej raz w tygodniu jestem z psem na spacerze w forcie i o ile ostatni kwartał roku napawał optymizmem jeśli chodzi o postęp prac,
to teraz niestety pogoda nie rozpieszcza i postępy są marne... Choć zakładam, że takie "kaprysy" pogody developer wziął pod uwagę i poślizgu nie będzie
To my po sąsiedzku mieszkamy, ja też teraz na Bohaterów Września i również raz w tygodniu chodzę tam na spacer
milena756 pisze:No wiec i ja się przyłączę - witam serdecznie drogich sąsiadów
Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to (w przyszłości) jeden lokator z 6 piętra się melduje 
Ja jestem odrobinę sceptyczna, jeśli chodzi o grupy na ., choć jeśli ktoś chce, to pewnie może dołączyć:
..com/groups/1620143844956445
W każdym razie nie wiem czy bym tu kupiła mieszkanie, gdybym nie znalazła sporej ilości informacji na forum Piasta Park, grupy na . niestety nie da się znaleźć przez Googla i poczytać o inwestycji
..com/groups/1620143844956445
W każdym razie nie wiem czy bym tu kupiła mieszkanie, gdybym nie znalazła sporej ilości informacji na forum Piasta Park, grupy na . niestety nie da się znaleźć przez Googla i poczytać o inwestycji
-
Justyna.zaw
Witam wszystkich przyszłych sąsiadów. My również okolice znamy bo Od ponad 2 lat mieszkamy na boh września. Mąż również pochodzi z piastow i nie jest to już taka niebezpieczna okolica jak była kiedyś. W okolicy Park , biedronka, lidl, szkoły, kościół, tramwaj, autobus, dla pan: kosmetyczka, siłownia-
Jednym słowem wszystko. Myśle ze miejsce jest fajne głównie przez zieleń którą jesscze można tu znaleść bo jak patrzę co dzieje się na avi
( rozważaliśmy tam zakup) to codziennie cieszę się że nie wybraliśmy tamtej inwestycji.
Ja nie będąc rodowita krakowianka naprawdę polubiłam
Ta okolice i myśle ze nikt nie będzie żałował wyboru tej lokalizacji.
Pozdrawiam,
Sąsiadka z 5 piętra
Jednym słowem wszystko. Myśle ze miejsce jest fajne głównie przez zieleń którą jesscze można tu znaleść bo jak patrzę co dzieje się na avi
Ja nie będąc rodowita krakowianka naprawdę polubiłam
Ta okolice i myśle ze nikt nie będzie żałował wyboru tej lokalizacji.
Pozdrawiam,
Sąsiadka z 5 piętra
Witam wszystkich
melduje się sąsiadka z III piętra.
Co prawda nie znam do końca tej okolicy, ale chodząc tam na spacery, czytając fora i opinie ciesze się że wybrałam tu mieszkanie
melduje się sąsiadka z III piętra.
Co prawda nie znam do końca tej okolicy, ale chodząc tam na spacery, czytając fora i opinie ciesze się że wybrałam tu mieszkanie
RREvoque pisze:A z której strony sąsiadka?
A ja z tej strony

Alutka pisze:RREvoque pisze:A z której strony sąsiadka?
A ja z tej stronyOkna na tzw "podwórko"
Oczywiście III piętro
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”