Inwestycja Własne Miejsce Kraków od Gama-M - opinie i forum (Wola Duchacka)
Re: Inwestycja Własne Miejsce Kraków od Gama-M - opinie i forum (Wola Duchacka)
Nie ma juz tej promocji a ogolnie wiecej niz jedno miejsce postojowe mozna kupic tylko do duzych mieszkan, minimum 67 metrow.
Elegancka inwestycja. Polecam. Jeszcze jak podedworze zabuduja. Tylko tam juz pewnie beda ceny kolo 9-10 tys zl/m2
Z prospektu informacyjnego zrozumiałem że w mieszkaniach nie są zamontowane grzejniki c.o. i grzejnik łazienkowy.
Z prospektu informacyjnego:
(Instalacje wod – kan, wody zimnej, c.w.u. i c.o. bez przyborów;)
Czy prawidłowo zrozumiałem?
Czy ma ktoś taką informację?
Jak w takim razie wygląda c.o. w mieszkaniach? Jedna rura z zaślepką?
Z prospektu informacyjnego:
(Instalacje wod – kan, wody zimnej, c.w.u. i c.o. bez przyborów;)
Czy prawidłowo zrozumiałem?
Czy ma ktoś taką informację?
Jak w takim razie wygląda c.o. w mieszkaniach? Jedna rura z zaślepką?
To raczej byloby nielegalne brak ogrzewania. Bo grzejniki miec odpowiednie moce itp. To tak jakby nie mial wentylacjji zamontowanej.
pozdro pisze:To raczej byloby nielegalne brak ogrzewania. Bo grzejniki miec odpowiednie moce itp. To tak jakby nie mial wentylacjji zamontowanej.
Też tak myślę, ale prospekt informacyjny co do stanu wykończenia mieszkania jest fatalny. Bardzo mało informacji.
W przypadku CO określenie bez przyborów może oznaczać, że przy poszczególnych grzejnikach nie będzie głowic termostatycznych
Co do ZWU i CWU to pewnie zaślepiona rurka w ścianie albo i nie w ścianie zależnie czy deweloper tynkują łazienki. Widziałem już takie budowy gdzie domyślnie łazienek nie tynkują w związku z tym elastyczne rurki od cieplej zimnej wychodzą skądś i leżą... Bo Pan sobie będzie robił to sobie resztę rozprowadzi i zatynkuje... tej konkretnej budowy nie znam to nie zajmę stanowiska co dokładnie autor miał na myśli ale w razie wątpliwości zapytałbym dewelopera co to dokładnie u niego oznacza „bez przyrządów”
Co do ZWU i CWU to pewnie zaślepiona rurka w ścianie albo i nie w ścianie zależnie czy deweloper tynkują łazienki. Widziałem już takie budowy gdzie domyślnie łazienek nie tynkują w związku z tym elastyczne rurki od cieplej zimnej wychodzą skądś i leżą... Bo Pan sobie będzie robił to sobie resztę rozprowadzi i zatynkuje... tej konkretnej budowy nie znam to nie zajmę stanowiska co dokładnie autor miał na myśli ale w razie wątpliwości zapytałbym dewelopera co to dokładnie u niego oznacza „bez przyrządów”
To pewnie chodzi ze nie masz baterii w instalacji wody itp
Czy orientujecie się może co się dzieje, będzie działo tuż obok, na działce Dobrej Formy? Będzie tam etap 4? Na stronie http://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/ nie znalazłem nic przy Szpakowej ani Adama Bochenka. Ktoś (chyba Pozdro) pisał gdzieś, że tam jakieś ruchy "wykopaliskowe" się już dzieją.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2021, 20:21 przez asander, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak to dobra forma, pewnie standardowy ich budynek 8-10 pieter
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”