Rak pisze:Jako oglądający Wasze osiedle proszę![]()
aby było to coś w kolorze białym
Jak bardzo podobają mi się odcienie elewacji na wizualizacjach P64 to widok ich wszystkich razem ze skrzyżowania Przybyszewskiego/AK mocno zaciemnia krajobraz i jest już przytłaczający. Biały klocek byłby w sam raz na przełamanie kolorów
Ibum1 pisze:Rak pisze:Jako oglądający Wasze osiedle proszę![]()
aby było to coś w kolorze białym
Jak bardzo podobają mi się odcienie elewacji na wizualizacjach P64 to widok ich wszystkich razem ze skrzyżowania Przybyszewskiego/AK mocno zaciemnia krajobraz i jest już przytłaczający. Biały klocek byłby w sam raz na przełamanie kolorów
Tez uważam, że elewacja mogłaby być jaśniejsza. Chociaż ten odcień szarego mógłby być jaśniejszy
Mar G pisze:ta szarość jest fajna, gdy pada na nie słońce - czyli od południa.
od AK widać dużą połać szarości od północy - która zawsze jest niedoświetlona - a na tle słońca znad Lasu W w dwójnasób daje efekt ciemnej. architekt na tej linii mógł dać jaśniejszy odcień faktycznie , bo dla mieszkańców na balkonach północnych na piętrach nieparzystych może być depresyjnie.
Mar G pisze:dlatego 5.2 i 5.3 sprzedały się zaraz po 4.x - otwarty parking ma swoje zalety przestrzenne.
choć do czasu , gdy właściciel hotelu postanowi parking zrobić pod ziemią a nad nim postawić nowy budynek. to cenny grunt.
Ibum1 pisze:Mar G pisze:dlatego 5.2 i 5.3 sprzedały się zaraz po 4.x - otwarty parking ma swoje zalety przestrzenne.
choć do czasu , gdy właściciel hotelu postanowi parking zrobić pod ziemią a nad nim postawić nowy budynek. to cenny grunt.
Dlatego ja wybrałam 5.3 mimo, że w 5.2 sporo było jeszcze wolnych mieszkań. Przed 5.2 jest parking, który wynajmuje IBM czyli teraz jest, za niedługo może nie być. W 4x były wtedy już tylko duże metraze, dla mnie za duże. Cóż kto późno przychodzi, wybór ma mniejszyniemniej jednak inwestycja i okolica nam się spodobała, więc się zdecydowaliśmy.
Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości