Były mieszkania 12k+ z tego co widziałemtakanator pisze:A Grzegórzecka77 obok WT, sprzedana w przedsprzedaży po 13-15k

Były mieszkania 12k+ z tego co widziałemtakanator pisze:A Grzegórzecka77 obok WT, sprzedana w przedsprzedaży po 13-15k
Peace pisze:Były mieszkania 12k+ z tego co widziałemtakanator pisze:A Grzegórzecka77 obok WT, sprzedana w przedsprzedaży po 13-15ka wszystko się rozeszło w przedsprzedaży, a teraz na stronie są wolne mieszkania
Brawo za marketing z ich strony
takanator pisze:Peace pisze:Były mieszkania 12k+ z tego co widziałemtakanator pisze:A Grzegórzecka77 obok WT, sprzedana w przedsprzedaży po 13-15ka wszystko się rozeszło w przedsprzedaży, a teraz na stronie są wolne mieszkania
Ostatnia oferta jaką dostałem z Grzegórzecka77, 36 metrów, 15099 za metr, 49.5 metrów, 14199 za metr, 49.77 metrów (1 piętro) 13399 za metr. W dniu otwarcia przedsprzedaży, najtańsze mieszkanie, 84 metry, 3 piętro, 11999 za metr. A w ofercie mają ile? 10% mieszkań?
Jest kryzys, mieszkania będą tanieć i tak dalej. Dobra, zgadzam się. Nie wiem jakie są tam ceny transakcyjne, może znacznie niższe, ale to są ich ceny ofertowe, więc przestańcie manipulować i podawać wymyślone ceny ok? Bo wprowadzacie jedynie dezinformacje co utrudnia potem realną ocenę cen w danej lokalizacji.
takanator pisze:Peace pisze:Były mieszkania 12k+ z tego co widziałemtakanator pisze:A Grzegórzecka77 obok WT, sprzedana w przedsprzedaży po 13-15ka wszystko się rozeszło w przedsprzedaży, a teraz na stronie są wolne mieszkania
Ostatnia oferta jaką dostałem z Grzegórzecka77, 36 metrów, 15099 za metr, 49.5 metrów, 14199 za metr, 49.77 metrów (1 piętro) 13399 za metr. W dniu otwarcia przedsprzedaży, najtańsze mieszkanie, 84 metry, 3 piętro, 11999 za metr. A w ofercie mają ile? 10% mieszkań?
Jest kryzys, mieszkania będą tanieć i tak dalej. Dobra, zgadzam się. Nie wiem jakie są tam ceny transakcyjne, może znacznie niższe, ale to są ich ceny ofertowe, więc przestańcie manipulować i podawać wymyślone ceny ok? Bo wprowadzacie jedynie dezinformacje co utrudnia potem realną ocenę cen w danej lokalizacji.
Bartab pisze:takanator pisze:Peace pisze:Były mieszkania 12k+ z tego co widziałema wszystko się rozeszło w przedsprzedaży, a teraz na stronie są wolne mieszkania
Nie sądzę żeby negocjowali skoro do wielu mieszkań było zapisanych po kilka osób w kolejce
Peace pisze:takanator pisze:Peace pisze:Były mieszkania 12k+ z tego co widziałema wszystko się rozeszło w przedsprzedaży, a teraz na stronie są wolne mieszkania
Napisałeś "wszystkie mieszkania zostały sprzedane w przedsprzedaży" - to Ci napisałem, że na stronie są wolne mieszkania do kupienia.
Napisałeś "mieszkania w cenie 13-15" - to Ci napisałem, że były od 12, co sam potwierdziłeś w następnym poście.
I ty mi chcesz zarzucać pisanie kłamstw jak ja tylko poprawiałem Twoje.
A ile mają w ofercie? Do kupna od ręki 8 (rzeczywiście 10%), zarezerwowane (55%), sprzedane (35%).
Wyniki rzeczywiście całkiem zacne - chyba najlepsze w okolicy, ale cieniem kładzie się PR który zastosowali z informacją, że wszystko zarezerwowane z długimi kolejkami chętnch jeszcze przed przedsprzedażą, a teraz 2 miesiące później mają na stronie mieszkania do kupienia. Poza tym nie wiemy ile z tych zarezerwowanych na stronie jest rzeczywiście zarezerwowanych..
takanator pisze:Peace pisze:takanator pisze:
Napisałeś "wszystkie mieszkania zostały sprzedane w przedsprzedaży" - to Ci napisałem, że na stronie są wolne mieszkania do kupienia.
Napisałeś "mieszkania w cenie 13-15" - to Ci napisałem, że były od 12, co sam potwierdziłeś w następnym poście.
I ty mi chcesz zarzucać pisanie kłamstw jak ja tylko poprawiałem Twoje.
A ile mają w ofercie? Do kupna od ręki 8 (rzeczywiście 10%), zarezerwowane (55%), sprzedane (35%).
Wyniki rzeczywiście całkiem zacne - chyba najlepsze w okolicy, ale cieniem kładzie się PR który zastosowali z informacją, że wszystko zarezerwowane z długimi kolejkami chętnch jeszcze przed przedsprzedażą, a teraz 2 miesiące później mają na stronie mieszkania do kupienia. Poza tym nie wiemy ile z tych zarezerwowanych na stronie jest rzeczywiście zarezerwowanych..
Policzyłem średnią cenę, całej oferty jaką otrzymałem od Deveila. Wyszło mi 14099 za metr. Ale ty piszesz że przecież jest 12k+. Prawda? Potem Atal wrzuci cenę 13k+ na Bajecznej i będzie pianie że o jak drogo, przecież Grzegórzecka schodziła po 12k+ a była lepsza, bardziej w centrum.
Widzisz dlaczego nazywam to manipulacją i zaniżeniam cen?
Mateuszkrk93 pisze:Informacje niesprzyjające danej inwestycji lub o spadających cenach nie są chyba na tym forum mile widziane(poza wątkiem Kraków Potrzebuje Tanich Mieszkań aby się rozwijać, tam jest ciągła walka) , a zarzut kłamstwa działa tylko w jedną stronę.
Napisałem jakiś czas temu w tym tutaj wątku, ze za 10.5 - 11.5 nie sprzedaje się Casa Feliz na Zabłociu, w kontekście jakich cen spodziewać się na Bajecznej.
Zostało mi zarzucone, że gadam bzdury a nigdy tam nie było takich cen. Odpowiedziałem na ten zarzut pytaniem czy oskarżający mnie o kłamstwo zajrzał chociaż na stronę CF Zablocie.
Widzę, że mój komentarz został usunięty.
Przecież nikt nie mówi, że ktoś tam za 12 czy 13 nie kupil w promocyjnej przedsprzedaży... opisuje jedynie AS IS (z anielskiego "jak jest")
Ładnie zaczyna się dziać...
cfzablocie.pl/mieszkania
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości